Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8 X Review : Ένα Mid Range μπορεί να είναι κορυφαίο
honor 8x

Honor 8 X Review : Ένα Mid Range μπορεί να είναι κορυφαίο

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Honor 8X  είναι όπως ήδη αναφέραμε η οθόνη του. Με το ιδιαίτερα μικρό πλαίσιο γύρω της, η διαγώνιος των 6.5 ιντσών είναι κάτι που είναι αποδεκτό πλέον σε ένα Smartphone χωρίς ενοχλητικά μεγάλες διαστάσεις.

Πρόκειται για ένα LCD panel, η ανάλυση του οποίου φτάνει τα 2340 x 1080 pixels. Παρά το μέγεθος της, με αυτή την ανάλυση η πυκνότητα παραμένει στο ικανοποιητικό νούμερο των 396 Pixel ανά ίντσα, και σε σχεδόν καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα απεικόνισης της.

Αυτό που έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι για το Honor 8X η εταιρεία επέλεξε ένα λιγότερο έντονο και ζωντανό χρωματικό προφίλ από ότι συνηθίζει στις συσκευές της. Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη «προσπαθεί» λιγότερο να εντυπωσιάζει με την απόδοση της, και είναι πιο… φυσιολογική και κοντά σε αυτό που έχουμε συνηθίσει στις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού.

Σε καμία περίπτωση πάντως αυτό δεν είναι αρνητικό, αφού η οθόνη διατηρεί την ικανότητα της να προβάλει ένα αρκετά μεγάλο χρωματικό εύρος όταν είναι απαραίτητο σε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ και η αντίθεση της είναι πολύ καλή για τα δεδομένα ενός LCD Panel.

Αντίστοιχα και οι γωνίες θέασης είναι άνω του μέσου όρου, και μάλιστα για να εμφανιστεί έντονη χρωματική αλλοίωση, θα πρέπει κάποιος να κοιτάξει την οθόνη υπό γωνία που δεν είναι πρακτικά εύκολη η χρήση του Honor 8X.

Το μεγάλο μέγεθος της οθόνης είναι αυτό που κάνει ιδανικό το Honor 8X για κάθε είδους χρήση, από την ανάγνωση μεγάλων κειμένων μέχρι την προβολή ταινιών και φωτογραφιών με χαρακτηριστική άνεση. Η χρωματική της απόδοση είναι απόλυτα ικανοποιητική για αυτή την κατηγορία, και παρότι θα θέλαμε υποστήριξη για HDR περιεχόμενο, αυτό είναι κάτι που μέχρι σήμερα δεν προσφέρεται σε καμία συσκευή της Honor.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights