Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor: Ξεπερνάει σε πωλήσεις ακόμα και την Apple την ημέρα των Singles στην Κίνα

Honor: Ξεπερνάει σε πωλήσεις ακόμα και την Apple την ημέρα των Singles στην Κίνα

απο John Leondaris

Η Honor ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της, την ημέρα των Singles, κατακτώντας με διαφορά την πρώτη θέση σε πωλήσεις κι έσοδα στην κατηγορία smartphone στο Tmall.com και στο JD.com, ξεπερνώντας στις δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες e-commerce στην Κίνα, ακόμα και την Apple.

Ημέρα των Singles συνέβαλλε στην διάδοση της Honor στην Νοτιοανατολική Ασία ενώ στην Ινδονησία, η Honor κατέκτησε την κορυφή σε πωλήσεις στις κατηγορίεςMobile & Electronics στο Shopee.com, πουλώντας περισσότερες από 8000 συσκευές μέσα σε μόλις 80 λεπτά.

Ακόμα,μεγάλη επιτυχία σε πωλήσεις σημείωσε το νέο Honor Magic 2 αφού ήταν το best-sellings martphone σε όγκο πωλήσεων και έσοδα στο Tmall.com και στο JD.com.

Στην Ινδία, κατά τη διάρκεια του Diwali, της μεγαλύτερης ινδικής γιορτής, η Honorσημείωσε περισσότερες από ένα εκατομμύριο πωλήσεις παρουσιάζοντας 300% αύξηση από το 2017. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα περιλαμβάνουν το Honor 9N, που έγινε StarProduct στο Big Billion Days του Flipkart (η μεγαλύτερηe-commerce πλατφόρμα της Ινδίας) και το προσφάτως λανσαρισμένο Honor 8X, που έγινεBest Seller στο Amazon της Ινδίας την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του.

Η μεγάλη επιτυχία του Honor 8X δεν περιορίζεται στην Ινδία, μετά το λανσάρισμα του τον Σεπτέμβριο, το Honor 8X έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή της Honor, σημειώνοντας 6 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Έχει γίνει μάλιστα Best Seller στο γερμανικόAmazon, στην online αγορά smartphone στην Γαλλία και στο GITEX, το μεγαλύτερο tech show σε Μέση Ανατολή, Βόρεια Αμερική και Νότια Ασία.

Διανύοντας την περίοδο του Black Friday και πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα, η Honor θα παρουσιάσει περισσότερες εορταστικές προσφορές στις διεθνείς αγορές και θα μοιραστεί την επιτυχία της με τους fan της σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα το Honor 8X διατίθεται στην Cosmote και στον Γερμανό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights