Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 9 επίσημα σε άσπρο χρώμα στην Taiwan

Galaxy Note 9 επίσημα σε άσπρο χρώμα στην Taiwan

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές εβδομάδες είχαν εμφανιστεί οι πρώτες φωτογραφίες του Galaxy Note 9 της Samsung σε άσπρο τότε χρώμα, χωρίς όμως να ήταν βέβαιο ότι τελικά θα διατεθεί στην αγορά. Πλέον οι πληροφορίες φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται, αφού η Samsung ετοιμάζει την επίσημη διάθεση της συσκευής στην Taiwan.

Το Galaxy Note 9 σε άσπρο χρώμα θα είναι διαθέσιμο και στις δύο εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου, των 128 και 512 GB, ενώ ειδικά στην δεύτερη, η Samsung κάνει δώρο στην Taiwan και μια κάρτα μνήμης επίσης των 512 GB για να επιβεβαιώσει προφανώς τον ισχυρισμό της ότι μπορεί να φτάσει ο αποθηκευτικός χώρος το 1ΤΒ.

Οι τιμές του Smartphone είναι κοντά σε αυτές που έχει και στη χώρα μας, αφού η έκδοση των 128 GB κοστίζει περίπου 1.000 δολάρια, με αυτή των 512 GB να φτάνει τα 1.250 δολάρια. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν τελικά το άσπρο Galaxy Note 9 θα κάνει την εμφάνιση του στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights