Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 10 lite με AI Camera και Android 9 pie

Honor 10 lite με AI Camera και Android 9 pie

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας να παρουσιάζει συσκευές στην μεσαία κατηγορία τιμής, η Honor αποκάλυψε το Honor 10 Lite, μια συσκευή που διαφέρει σε συγκεκριμένα σημεια μόνο από το 8Χ που υπάρχει ήδη στην αγορά.

Η οθόνη του Honor 10 Lite είναι μικρότερη στις 6.21 ιντσες, διατηρεί την ίδια ανάλυση των 2340 X 1080 pixels , έχει όμως και σημαντικά μικρότερο notch στο πάνω μέρος της .Σε αυτό φιλοξενείται μόνο η μπροστινή κάμερα, με το ακουστικό να είναι πλέον κρυμμένο στο μικρό πλαίσιο πάνω από την οθόνη.

Μια θεωρητικά σημαντική διαφορά του Honor 10 lite είναι η λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης και στην μπροστινή κάμερα, για την αναγνώριση του σκηνικού των φωτογραφιών. Η ανάλυση της είναι στα 24 Mpixels ενώ για τις δύο στο πίσω μέρος η εταιρεία έχει επιλέξει μια βασική των 13 Mpixels με f/1.8 διάφραγμα και μια δεύτερη μικρή των 2 Mpixels για υπολογισμό βάθους στις φωτογραφίες.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Kirin 710 της Huawei, ο ίδιος επεξεργαστής που η εταιρεία χρησιμοποιεί σε όλες τις συσκευές της στη μεσαία κατηγορία τιμής, όπως το Honor 8x , το mate 20 lite αλλά και το P Smart plus. Υπάρχουν δύο εκδόσεις στην διαθέσιμη μνήμη RAM, των 4 και 6 GB ενώ συνδυάζονται και οι δύο με 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Honor 10 lite θα είναι παραδόξως και η πρώτη συσκευή της εταιρείας που έρχεται στην αγορά με το Android 9.0 pie και το EMUI 9 της εταιρείας πάνω από αυτό. Η μπαταρία τέλος, στο εσωτερικό της συσκευής είναι σχετικά μικρή στα 3.000 mAh . Η τιμή του Honor 10 lite θα είναι περίπου στα 170 δολάρια, ενώ θα έρθει και στην Ευρώπη και τη χώρα μας λίγο αργότερα από την διάθεση του στην Κίνα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights