Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Honor Greece: Στρατηγική συνεργασία με τη Red Bull

Honor Greece: Στρατηγική συνεργασία με τη Red Bull

απο John Leondaris

H Honor Greece συνεχίζει να καινοτομεί και να παρουσιάζει μια σειρά από δυναμικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα brands της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτών των συνεργασιών η Honor Greece θα συμμετάσχει στο Red Bull M.E.O. by ESL, το διεθνές mobile gaming τουρνουά στο Clash Royale.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στα Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου, στον εθνικό τελικό, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα νέα Honor 8X και να διεκδικήσουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.

Η Ηonor Greece θα επεκτείνει τη συνεργασία με το Red Bull με καινοτόμες και ξεχωριστές δράσεις και για το 2019, οι οποίες θα επικοινωνούν το νεανικό αλλά και διαφορετικό προφίλ της Honor και των Honor smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights