Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi A2 Lite Review : Το Stock Android σε χαμηλή τιμή

Xiaomi Mi A2 Lite Review : Το Stock Android σε χαμηλή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Όπως ήδη αναφέραμε, το Mi A2 Lite έρχεται με μια αρκετά συνηθισμένη για την κατηγορία οθόνη, με διαγώνιο 5.84 ιντσών, και ανάλυση 2280 x 1080 pixels. Με αναλογία πλευρών 19.5:1, το LCD panel που έχει επιλέξει η Xiaomi έχει σε γενικές γραμμές αποδεκτή χρωματική απόδοση.

Είναι φυσικό ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής, μια οθόνη είναι δύσκολο να προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, όμως αυτή του Mi A2 Lite φροντίζει ώστε να τα προβάλει έστω «σωστά» και χωρίς ενοχλητικές αλλοιώσεις ακόμα και υπό έντονη γωνία. Η Stock Μορφή του λειτουργικού συστήματος απαγορεύει ουσιαστικά στην εταιρεία να προσφέρει τις επιλογές χρωματικής ρύθμισης της οθόνης, που κανονικά διαθέτουν οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας.

Αυτό που έχει πρακτικά σημασία πάντως είναι ότι και με τα δεδομένα του 2018, η οθόνη των 5.84 ιντσών είναι αρκετά μεγάλη για την άνετη προβολή κειμένου και πολυμέσων, ενώ η απουσία στερεοφωνικού ήχου είναι και αυτή αποδεκτή σε αυτό το κόστος.

Προς τιμήν της, η Xiaomi δεν επέλεξε τελικά μια φτηνή οθόνη για το Mi A2 Lite, και έχει φροντίσει ώστε αυτή να καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του ιδιοκτήτη του, αφού ο φωτισμός της είναι ικανοποιητικός, ρυθμίζεται φυσικά αυτόματα, και είναι αρκετά ισχυρός ακόμα και για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Σε ιδιαίτερα έντονη ηλιοφάνεια υπάρχει μια αισθητή χρωματική αλλοίωση, όμως ο χρήστης του Smartphone συνεχίζει να μπορεί να την «διαβάσει» χωρίς προβλήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights