Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Canon: Η Ελλάδα της παράδοσης στους εκτυπωτές μεγάλου φορμά

Canon: Η Ελλάδα της παράδοσης στους εκτυπωτές μεγάλου φορμά

απο John Leondaris

Η Canon Ελλάδας υποστηρίζει ως χορηγός τη φωτογραφική έκθεση “Ήθος. Εικόνες από μιαν άλλη Ελλάδα” των Γιώργου Τατάκη και Μιχάλη Παππά, η οποία παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη από τις 7 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου 2019.

Οι δύο φωτογράφοι δημιουργούν εικόνες από έθιμα και παραδοσιακά δρώμενα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια όπως τα κατέγραψαν κατά την διάρκεια της τελευταίας τους επταετούς περιήγησης στις Βαλκανικές χώρες, και τις παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας.

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι, για το υψηλό επίπεδο της δουλειάς τους, φωτογράφοι, των οποίων εικόνες δημοσιεύονται σε αναγνωρισμένες εκδόσεις όπως National Geographic, VICE US κ.α, έχουν συστήσει την ομάδα φωτογράφων Reflex Photographers και την πλατφόρμα pculiar.com, η οποία αποτελεί έναν on-line οδηγό για τέτοιου είδους δρώμενα.

Η Canon υποστήριξε τις εκτυπώσεις της έκθεσης με τον φωτογραφικό εκτυπωτή μεγάλου φορμά imagePROGRAF PRO-1000. Ο εκτυπωτής επιτρέπει να στους επαγγελματίες φωτογράφους να εκτυπώνουν τις εικόνες τους με σιγουριά, χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό για την επεξεργασία και την εκτύπωση των φωτογραφιών, και συγκεκριμένα το Digital Photo Professional και το πρόσθετο (add-on) Print Studio Pro.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εκτυπώσεις / αντίγραφα των έργων που εκτίθενται, οι οποίες έχουν επίσης δημιουργηθεί σε εκτυπωτές Image PROGRAF PRO της Canon, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζονται από την ίδια άριστη ποιότητα εκτύπωσης, που διακρίνει και τα παρουσιαζόμενα εκθέματα. Η παραγγελία και η παραλαβή των φωτογραφιών θα γίνεται στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη.

Το εισαγωγικό μοντέλο Canon imagePROGRAF PRO-1000, αλλά και τα ανώτερα μοντέλα της σειράς imagePROGRAF, παρέχουν μια μοναδική ροή εργασιών σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την είσοδο έως την έξοδο, προσφέροντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να εκτυπώνουν εικόνες, διατηρώντας όλη τη λεπτομέρεια και την καθαρότητα με την οποία αυτές αποτυπώθηκαν τη στιγμή της λήψης.

Με την αξιοποίηση του αποκλειστικού συστήματος εκτύπωσης 12 μελανιών LUCIA PRO, οι επαγγελματίες απολαμβάνουν πιστή αναπαραγωγή των εικόνων στις εκτυπώσεις τους, ενώ το μεγάλο δυναμικό εύρος των χρωμάτων και η λεπτομέρεια στις πιο σκοτεινές περιοχές βοηθούν στην απόδοση κάθε λεπτής απόχρωσης των φωτογραφιών, σε εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights