Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του επόμενου Nokia 8.1

Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του επόμενου Nokia 8.1

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως ούτε η Nokia δεν μπορεί να αποφύγει την διαρροή πληροφοριών για τις συσκευές της πριν την επίσημη ανακοίνωση τους.  Η νεότερη από αυτές τις διαρροές αφορά το επόμενο Nokia 8.1 που πιθανότατα θα παρουσιαστεί και επίσημα στις 5 Δεκεμβρίου από την εταιρεία στο Ντουμπάι.

Το Nokia 8.1 είναι ένα ακόμα Smartphone με Notch στο πανω μέρος της οθόνης του, η οποία σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα έχει διαγώνιο 6.18 ιντσών και ανάλυση FullHD+ (πιθανότατα 2340 x 1080 pixels ). Η κατασκευή του τηλεφώνου έχει γίνει από αλουμίνιο και στο πίσω μέρος θα έχει δύο διαφορετικές κάμερες. Η βασική από αυτές θα έχει και OIS, κάτι που δυστυχώς απουσίαζε από πολλές συσκευές της nokia τον τελευταίο καιρό.

Στο εσωτερικό του Nokia 8.1 θα βρίσκεται ο Snapdragon 710 της Qualcomm, ένας επεξεργαστής που ανήκει πρακτικά στο άνω άκρο της μεσαιας κατηγορίας. Η εταιρεία συνεχίζει να μην έχει σκοπό να παρουσιάσει δυστυχώς και κάποια πρόταση με τον ως τώρα καλύτερο Snapdragon 845 της Qualcomm. Ο επεξεργαστής θα “συνοδεύεται” από 4 ή 6 GB μνήμης RAM ανάλογα την έκδοση του αποθηκευτικού χώρου.

Φυσικά το Nokia 8.1 θα τρέχει Android 9.0 Pie σε Stock μορφή, αφού το Smartphone συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της Google. Το προωθητικό υλικό που έχει διαρρεύσει, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα, αφού η εταιρεία θεωρεί πλεονέκτημα της το ότι δεν τροποποιεί το λειτουργικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights