Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi αναβαθμίζει σε MIUI 10 τα Redmi 4 και Redmi 4A

Η Xiaomi αναβαθμίζει σε MIUI 10 τα Redmi 4 και Redmi 4A

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi συνεχίζει την πολύ καλή πολιτική της στην αναβάθμιση παλαιότερων συσκευών, με την διάθεση του MIUI 10 για τα Redmi 4 και Redmi 4A, δύο συσκευές που έχουν αντίστοιχα ένα και σχεδόν δύο χρόνια ήδη στην αγορά.

Η αναβάθμιση αφορά την Global version των δύο συσκευών, και όχι αυτή για την αγορά της Κίνας. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά σε μικρό χρονικό διάστημα θα γίνει διαθέσιμη και για τα Redmi 4 και 4A που έχουν πουληθεί επίσημα και στη χώρα μας μέσω της Infoquest και των αλυσίδων.

Παρότι τα δύο Smartphones αναβαθμίζονται στο MIUI 10 με όλες σχεδόν τις δυνατότητες που αυτό έχει, εκτός από όσες δεν μπορούν να υποστηρίξουν λόγω Hardware, η έκδοση του Android κάτω από το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας παραμένει παλαιότερη και συγκεκριμένα η 7.1 Nougat. Το Redmi 4 και το 4Α είναι δύο συσκευές της μεσαίας κατηγορίας από την εποχή που κυκλοφόρησαν και είναι μάλλον λογικό για την Xiaomi να μην έχει τη δυνατότητα να τις αναβαθμίσει σε νεότερη έκδοση του Android. Το MIUI 10 από μόνο του πάντως, με τις αλλαγές που φέρνει σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, είναι περισσότερο από αρκετό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights