Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A9 2018 Review : Περισσσότερο από ένα Smartphone με τέσσερις κάμερες

Samsung Galaxy A9 2018 Review : Περισσσότερο από ένα Smartphone με τέσσερις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Samsung έχει ακόμα μερικές επιφυλάξεις στο να εξοπλίζει τις συσκευές της με μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας. Στο Galaxy A9 2018 φαίνεται ότι προσπαθεί να τις «ξεχάσει», αφού αυτή στο εσωτερικό του φτάνει τις 3.800 mAh.

Το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας έχει εδώ και χρόνια πλέον αποκτήσει αρκετά καλές δυνατότητες διαχείρισης ενέργειας, που βελτιώνουν συνολικά τους χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Το Galaxy A9 2018 μπορεί να προσφέρει με εντυπωσιακή άνεση μια ημέρα έντονης χρήσης, ακόμα και σε όσους… δοκιμάζουν συνεχώς τις διαφορετικές κάμερες του.

Η SUPER AMOLED οθόνη καταναλώνει εντυπωσιακά χαμηλά ποσά ενέργειας με δεδομένο και το μέγεθος της, και το Smartphone χρειάζεται λιγότερο από 10% της μπαταρίας του για κάθε ώρα αναπαραγωγής βίντεο, ακόμα και από υπηρεσίες όπως το Youtube και το Netflix.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η μπαταρία καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις που έχει πλέον ο μέσος χρήστης από ένα Smartphone με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του Galaxy A9 2018. H Samsung σωστά έχει τοποθετήσει USB Type-C θύρα επικοινωνίας και φόρτισης στο κάτω μέρος, και φυσικά υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση, αν και εδώ θα θέλαμε κάποια στιγμή από την εταιρεία να βελτιώσει το πρότυπο που χρησιμοποιεί στην ίδια βασική μορφή από την εποχή του Galaxy Note 4…

Συμπέρασμα.

Το μοναδικό ουσιαστικό «πρόβλημα» του Galaxy A9 2018 είναι η τιμή του, μια τιμή που από την ημερομηνία ανακοίνωσης του μέχρι και σήμερα, μειώνεται προκειμένου να προσαρμοστεί σε αυτο που θεωρεί λογικό η αγορά και που πραγματικά αξίζει σαν Smartphone.

Η Samsung έχει δημιουργήσει ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον σύνολο από τεχνικά χαρακτηριστικά, και έναν μοναδικό σχεδιασμό που θυμίζει τις καλύτερες εποχές της. Οι τέσσερις κάμερες παρότι δεν είναι απαραίτητα τόσο καλές όσο ισχυριζεται η εταιρεία, είναι όντως χρήσιμες σε διαφορετικές συνθήκες λήψης και τουλάχιστον αυξάνουν τις επιλογες του ιδιοκτήτη του.

Χωρίς να είναι ιδανικό σαν σύνολο, είναι ένα πολύ καλό βήμα στη σωστη κατεύθυνση για την εταιρεία, που φαινεται πλέον ότι και η ίδια αναγνωρίζει ότι πρέπει να κάνει σημαντικές αλλαγές ώστε να αντιδράσει σε αυτά που προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights