Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia 8.1 επίσημα για την Ευρωπαϊκή αγορά

Nokia 8.1 επίσημα για την Ευρωπαϊκή αγορά

απο Kostas Gliatiotis

ένα ακόμα smartphone παρουσίασε πριν λίγη ώρα η Nokia, που με την ονομασία 8.1 αποτελεί την έκδοση του ήδη υπάρχοντος Χ7 αλλά για την αγορά εκτός Κίνας.

Παρότι η εταιρεία προσπαθεί να το κρύψει στις φωτογραφίες, το Nokia 8.1 έχει notch στο πάνω μέρος της οθόνης του, η οποία έχει διαγώνιο 6.18 ιντσών και ανάλυση FullHD+  Ενώ είναι τεχνολογίας LCD . Οι δυο κάμερες στο πίσω μέρος του smartphone έχουν ανάλυση 12 και 13 Mpixels ενώ αυτή των 12 έχει και optical image stabilization, κάτι που απουσίαζε από τις τελευταίες συσκευές της Nokia.

Στο εσωτερικό του Nokia 8.1 θα βρίσκεται ο Snapdragon 710 της Qualcomm, ο καλύτερος επεξεργαστής της εταιρείας για τη μεσαία κατηγορία τιμής. Θα συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση με επίσης 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Τελος, το Nokia 8.1 τρέχει ήδη το Android 9.0 pie και σύμφωνα με την πολιτική της Nokia θα δέχεται αναβαθμίσεις λογισμικού για τα επόμενα δυο χρόνο σε νεότερες εκδόσεις και συνολικά τρία χρόνο ενημερώσεων ασφαλείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights