Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Φωτογραφίες του Huawei Nova 4 με “τρύπα” στην οθόνη

Φωτογραφίες του Huawei Nova 4 με “τρύπα” στην οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές ημέρες μόνο πριν την επίσημη παρουσίαση του από την Huawei στις 17 Δεκεμβρίου, το Nova 4 άρχισε να εμφανίζεται και αυτό σε φωτογραφίες που δείχνουν την τελική μορφή του.

Το Smartphone έρχεται με ένα “νέο” είδος οθόνης, που έχει μόνο μια μικρή τρύπα στην πάνω αριστερή γωνία της, που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα. Το ακουστικό και οι υπόλοιποι αισθητήρες φαίνεται ότι θα στεγάζονται μέσα στο μικρό πλαίσιο που βρίσκεται πάνω από την οθόνη.

Στο πίσω μέρος εμφανίζεται επίσης ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που θα έχει το Nova 4, και επιβεβαιώνει ότι δεν θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη όπως στο μέχρι στιγμής κορυφαίο Mate 20 Pro της εταιρείας. Οι τρεις κάμερες θυμίζουν επίσης το P20 Pro της Huawei, δεν είναι ακόμα γνωστό όμως το τι ακριβώς χαρακτηριστικά και δυνατότητες θα έχει κάθε μια από αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights