Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Google θα τερματίσει την λειτουργία του Allo

Η Google θα τερματίσει την λειτουργία του Allo

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα εφαρμογή της Google, που προσφέρει δυνατότητες επικοινωνίας με μηνύματα, το Google Allo, θα σταματήσει να λειτουργει στο άμεσο μέλλον.  Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2019 η υπηρεσία μηνυμάτων της Google θα σταματήσει να λειτουργεί και η εφαρμογή δεν θα εχει πλέον κάποια χρησιμότητα.

Όσοι χρησιμοποιούν το Google Allo για τις συνομιλίες τους, έχουν μέχρι τότε για να τις αποθηκεύσουν και να κρατήσουν τυχόν δεδομένα που υπάρχουν μέσα σε αυτές, όπως φωτογραφίες και βίντεο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Google δοκιμάζει μια υπηρεσία που στην συνέχεια αποφασίζει ότι δεν έχει την αποδοχή που περίμενε από το κοινό, όμως στην περίπτωση του Allo η εταιρεία έχει ήδη έτοιμη την εναλλακτική της πρόταση.

Η εφαρμογή των παραδοσιακών SMS μηνυμάτων, εμπλουτίζεται με το πρότυπο RCS, για μηνύματα που θα μοιάζουν περισσότερο με αυτά εφαρμογών όπως το WhatsApp και το Viber, και μεταξύ άλλων θα επιτρέπουν και την αποστολή εικόνων και βίντεο. Το “πρόβλημα” με το RCS είναι ότι επειδή βασίζεται στο πρότυπο των SMS, απαιτεί την υποστήριξη και από το εκάστοτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Στην προσπάθεια της να εξηγήσει την επιλογή της, η Google αναφέρει ότι έχει ενσωματώσει πλέον στην εφαρμογή των μηνυμάτων για Android Smartphones, όλες τις αλλαγές και τις λειτουργίες που είδε ότι αρέσουν στους χρήστες του Allo. Η εφαρμογή των μηνυμάτων είναι μια από τις ελάχιστες εφαρμογές του Stock Android που μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε Android Smartphone οποιασδήποτε εταιρείας, και μπορεί να λειτουργεί στη θέση αυτής που προσφέρει κάθε κατασκευαστής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights