Αρχικη ΦΗΜΕΣ Μια ακόμα πιθανή φωτογραφία του Galaxy S10

Μια ακόμα πιθανή φωτογραφία του Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Ειναι κοινό μυστικό πλέον ότι η Samsung ετοιμάζει “εντατικά” το επόμενο κορυφαιο της Smartphone, το Galaxy S10. Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει όχι δύο, αλλά τρεις διαφορετικές εκδόσεις του, με διαφορές στο μέγεθος της οθόνης αλλά και στο… πόσες κάμερες θα έχει στο πίσω μέρος της  κάθε μια.

Στην φωτογραφία που έκανε την εμφάνιση της, και προς το παρόν δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι είναι πραγματική, φαίνεται η πίσω όψη ενός Smartphone που οι πληροφορίες το θέλουν να είναι το Galaxy S10 στην “μεσαία” έκδοση του, με κυρτή μεν οθόνη, και… μόνο δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Το περίεργο είναι ότι σε αυτό το στάδιο του σχεδιασμού, είναι σχεδον απίθανο να υπάρχουν συσκευές σε τελική μορφή χωρίς κάποιου είδους αναγνωριστικά στο πίσω μέρος τους. Συνήθως η Samsung σε αυτό το στάδιο της κατασκευής χρησιμοποιεί συσκευές κοντά στο τελικό σχέδιο, που όμως έχουν η κάθε μια το δικό της μοναδικό αναγνωριστικό ώστε να ξεχωρίζει σε ποιον “ανήκει” η κάθε μια, ακριβώς για να είναι δύσκολη η διαρροή φωτογραφιών.

Αυτό που είναι σχεδόν σίγουρο με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι ότι η Samsung θα παρουσιάσει μια κορυφαία έκδοση του Galaxy S10 με κυρτή οθόνη μεγάλου μεγέθους και τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Οι δύο επόμενες εκδόσεις θα είναι μικρότερες σε μέγεθος, πιθανότατα με μικρές διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά, και μόλις δύο κάμερες στο πίσω μέρος τους. Η μικρότερη από αυτές θα έχει επίπεδη οθόνη, κάτι που η εταιρεία έχει να παρουσιάσει από το Galaxy S7.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights