Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Nokia πούλησε 70 εκατομμύρια τηλέφωνα σε δύο χρόνια

Η Nokia πούλησε 70 εκατομμύρια τηλέφωνα σε δύο χρόνια

απο Kostas Gliatiotis

Η “νέα” Nokia, που κατασκευάζει Smartphones με την άδεια της εταιρείας μέσω της HMD Global, συμπλήρωσε πλέον δύο χρόνια παρουσίας στην αγορά, και έχει καταφέρει πλέον να πουλήσει λίγο περισσότερα από 70 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα.

Το σχετικά εντυπωσιακό αυτό νούμερο περιλαμβάνει τα Smartphones που κατασκευάζει η εταιρεία, αλλά και τα πιο “απλά” Nokia 3310 και 8810 που έχει παρουσιάσει, και θυμίζουν τις παλαιότερες συσκευές που κατασκεύαζε η εταιρεία πριν από περισσότερο από 10 χρόνια. Σύμφωνα με την HMD Global, το πιο επιτυχημένο της Smartphone είναι το Nokia 6.1 που παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες, και κυκλοφορεί ήδη επίσημα και στη χώρα μας. Αντίστοιχα, και το νεότερο Nokia 3.1 Plus που τώρα ξεκινά η διάθεση του, δειχνει σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, να έχει ανάλογα καλή πορεία στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η HMD Global παραδέχεται ότι μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στο πολύ καλό όνομα που έχει η εταιρεία στην αγορά, αλλά και στην “νοσταλγία” των μεγαλύτερων σε ηλικία χρηστών που επιλέγουν τις συσκευές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights