Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το Xiaomi Mi A1 αναβαθμίζεται σε Anroid 9 και αποκτά FM Radio

Το Xiaomi Mi A1 αναβαθμίζεται σε Anroid 9 και αποκτά FM Radio

απο Kostas Gliatiotis

Σαν συσκευή που συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της Google, το Mi A1 της Xiaomi είναι δεδομένο ότι αναβαθμίζεται σε νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος με σχετικά γρήγορους ρυθμούς.

Η Xiaomi ξεκίνησε λοιπόν την αναβάθμιση του σε Android 9.0 Pie και μαζί με τις αλλαγές που αυτή φέρνει στο λειτουργικό σύστημα, ενεργοποιείται και το ενσωματωμένο ραδίοφωνο που από την αρχή είχε το Mi A1. 

Το Smartphone ήταν εξ αρχής μια διαφορετική έκδοση του Mi 5X που η xiaomi είχε διαθέσιμο στην αγορά της Ασίας, και το ραδιόφωνο υπήρχε σαν Hardware στο εσωτερικό του, απλά δεν ήταν ενεργό στο Stock Android. Το Mi A1 είναι και από τις τελευταίες συσκευές της εταιρείας με ξεχωριστά πλήκτρα χειρισμού κάτω από την οθόνη του. Αυτό σημαίνει ότι η υποστήριξη των Gestures στο Android 9 θα κάνει την ύπαρξη τους “περιττή” για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τον νέο τρόπο πλοήγησης στο λειτουργικό σύστημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights