Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A8s και επίσημα με «τρύπα» στην οθόνη

Galaxy A8s και επίσημα με «τρύπα» στην οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς είχε ανακοινώσει η Samsung πριν μερικές ημέρες, παρουσίασε πλέον και επίσημα το νέο Galaxy A8s. Το νέο smartphone είναι τυπικά το πρώτο που ανακοινώνεται έστω, με την νέα infinity-o οθόνη, που έχει μια μικρή τρύπα στο επάνω μέρος της που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα του A8s. 

Η λογική πίσω από την επιλογή της συγκεκριμένης οθόνης είναι η αποφυγή του συνηθισμένου πλέον notch ώστε το πλαίσιο γύρω της να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Galaxy A8s είναι μια μάλλον ασυνήθιστη συσκευή για τα δεδομένα της Samsung. 

Για την οθόνη αναφέρεται η ανάλυση των 2230Χ1080 pixels χωρίς όμως να αναφέρεται αν πρόκειται για Amoled panel, κάτι σίγουρα ασυνήθιστο για την εταιρεία που φροντίζει πάντα να τονίζει τα πλεονεκτήματα της οθόνης αυτής, 

Στο εσωτερικό του Galaxy a8s βρίσκεται ο Snapdragon 710 της Qualcomm, και όχι κάποιος exynos επεξεργαστής της ίδιας της Samsung. Στην βασική έκδοση θα συνδυάζεται με 6 GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. 

Για τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος η Samsung έχει επιλέξει μοα διάταξη που θυμίζει ενοχλητικά έντονα αυτή της Apple στα νεότερα iPhone. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 24 mpixels και ένα φωτεινό f/1.7 διάφραγμα, χωρίς όμως OIS. Η δεύτερη έχει έναν τηλεφακο με 2Χ οπτικό ζουμ και ανάλυση 10 mpixels ενώ η Τρίτη είναι στα μόλις 5 mpixels και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θολό φόντο. Η όλη διάταξη θυμίζει έντονα αυτή του Galaxy A7 που ήδη υπάρχει και στην ευρωπαϊκή αγορά. 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights