Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Public: Νέα laptops της ASUS για απαιτητικούς χρήστες

Public: Νέα laptops της ASUS για απαιτητικούς χρήστες

απο John Leondaris

Τρία νέα laptop της ASUS φέρνει στην ελληνική αγορά η αλυσίδα καταστημάτων PUBLIC. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο laptop ZenBook 14, καθώς και τα νέα gaming μοντέλα φορητών υπολογιστών FX505 και FX705.

Όπως ανέφερε ο Commercial Executive Director του Public, Γιάννης Σίμος, το Public έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις μεταξύ των retailers της ASUS που δραστηριοποιούνται στις χώρες του συγκεκριμένου division της εταιρείας, ενώ προσφέρει και επιπλέον επέκταση εγγύησης SafetyNet κατά 2 χρόνια στα συστήματα της εταιρείας, αλλά και ειδικές τιμές που διευκολύνουν τις αγορές τους. Επιπλέον, το Public παρέχει τις υπηρεσίες ASUS Money Back και ASUS Intel bundle αλλά και τα προνόμια της κοινότητας ASUS Rog Club.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2018 η ASUS κατείχε μερίδιο 12% στην ελληνική αγορά των laptops (σε σχέση με το 7% το αντίστοιχο διάστημα του 2017), ενώ στα gaming notebooks το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2018 κατείχε μερίδιο 27,1% που την κατέτασσε στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας (στοιχεία από τη GfK).

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της εταιρείας, η ASUS επιδιώκει να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο και στα business notebooks, ενώ θεωρούν πως η ελληνική αγορά laptops έχει σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια, με μικρή άνοδο στην αξία ανά τεμάχιο. Πιστεύουν επίσης ότι η αγορά των gaming laptops στην Ελλάδα θα συνεχίσει να ισχυροποιείται (το 2018 πωλήθηκαν 18.000 gaming laptops στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της GfK).

ZenBook 14: “Το πιο λεπτό laptop στον κόσμο”

Το νέο laptop ZenBook 14 αποτελεί, σύμφωνα με την εταιρεία, το πιο λεπτό laptop στον κόσμο, και διαθέτει την επαναστατική οθόνη NanoEdge της ASUS, η οποία έρχεται με υπερ – λεπτά περιθώρια και στις τέσσερις πλευρές που την κάνουν να καταλαμβάνει επιφάνεια που αγγίζει το 95% του σώματος του laptop, προσφέροντας έτσι μία “borderless” εμπειρία θέασης.

Η οθόνη NanoEdge επιτρέπει επίσης στο ZenBook 14 να έχει πιο συμπαγές σώμα, καθιστώντας το τον μικρότερο φορητό υπολογιστή 14ων ιντσών στον κόσμο.

Το ZenBook 14 διαθέτει επίσης το νέο NumberPad, μία ακόμη καινοτομία της ASUS η οποία έρχεται για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης, προσφέροντας ένα φωτιζόμενο, πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο επάνω στο touch pad του φορητού υπολογιστή.

Ακόμη, η νέα ειδική 3D κάμερα υπέρυθρων που διαθέτει το ZenBook 14 επιτρέπει στο χρήστη να κάνει ακόμη πιο γρήγορα login στο λογαριασμό του μέσω αναγνώρισης προσώπου, με τη χρήση της εφαρμογής Windows Hello, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το ZenBook 14 έρχεται με σύνθεση που φτάνει μέχρι τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7 8ης γενεάς, κάρτα γραφικών μέχρι NVIDIA GeForce MX150, έως 16GB RAM, σκληρό δίσκο PCIe SSDs και δέκτη Wi-Fi για ταχύτητες επιπέδου gigabit.

Τέλος, το ZenBook 14 αντέχει και στις πιο δύσκολες καταστάσεις αφού έχει πιστοποίηση ανθεκτικότητας στρατιωτικής κλάσης (MIL-STD-810G), έχοντας περάσει με επιτυχία τα πιο δύσκολα τεστ σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, καθώς και εκτεταμένες δοκιμασίες πτώσης και κραδασμών.

FX505 και FX705: Τα νέα, προσιτά gaming laptops της ASUS

Ta νέα gaming laptops FX505 και FX705 με οθόνες 15,6 και 17,3 ιντσών αντίστοιχα, τα οποία φέρνουν όλα τα απαραίτητα, high-end τεχνικά χαρακτηριστικά για να “σηκώνουν” και τα πιο απαιτητικά videogames, σε προσιτές τιμές.

Έτσι, τα νέα FX505 και FX705 έρχονται με τεχνικά χαρακτηριστικά που φτάνουν μέχρι 8ης γενεάς εξαπύρηνους επεξεργαστές Intel Core i7-8750H, κάρτα γραφικών έως NVIDIA GeForce GTX 1060 για υπερ – υψηλά framerates και full HD ανάλυση, μέχρι 32GB DDR4 RAM στα 2666MHz, σκληρό δίσκο 512GB PCIe® SSD, καθώς και ακόμη έναν υβριδικό, solid-state δίσκο1TB FireCuda που προσφέρει ταχύτατο booting και loading παιχνιδιών.

Ακόμη έχουν συνδεσιμότητα Ethernet και Wi-Fi κλάσεως gigabit για online gaming χωρίς ίχνος lag και προηγμένο σύστημα ήχου DTS surround. Τέλος, διαθέτουν ανθεκτικό πληκτρολόγιο και πολύ αποδοτικό σύστημα ψύξης, με ξεχωριστές ψύκτρες και ανεμιστηράκια για τη CPU και τη GPU, αλλά και ανθεκτικούς στη σκόνη αεραγωγούς, για ακόμη καλύτερη ψύξη και υπολογιστική απόδοση.

Τιμές

Οι τιμές των νέων laptops ξεκινούν από τα 999 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα με το configuration που θα επιλέξει ο χρήστης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights