Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η VISA υπέγραψε 7ετή συμφωνία με την UEFA ως κύριος χορηγός του Γυναικείου ποδοσφαίρου

Η VISA υπέγραψε 7ετή συμφωνία με την UEFA ως κύριος χορηγός του Γυναικείου ποδοσφαίρου

απο Kostas Gliatiotis

Η Visa, ηγέτης στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών, ανακοίνωσε μια πολυετή συνεργασία με την UEFA. Η Visa γίνεται για πρώτηφορά χορηγός της UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο, μετά την αποδέσμευση της απότα δικαιώματα χορηγίας για τους αγώνες του ανδρικού ποδοσφαίρου.

Η Charlotte Hogg, chief executive officer, Europe, Visa, δήλωσε:

Είναι μια συναρπαστική στιγμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Είκοσι ένα εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια συμμετέχουν στο όμορφο αυτό παιχνίδι σε όλη την Ευρώπη και στη Visa, θέλουμε να τιμήσουμε κάθε μια από αυτές.

«Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την αποκλειστική συνεργασία της
Visa με την UEFA  για την υποστήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θέλουμε να εμπνεύσουμε, να ενισχύσουμε και να αφήσουμε μια κληρονομιά στα κορίτσια και τις νέες γυναίκες να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.  Με την UEFA σχεδιάζουμε να φέρουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο στο προσκήνιο, διότι, στη Visa, πιστεύουμε στην αποδοχή παντού, από το γήπεδο μέχρι την αίθουσα συνεδριάσεων».

Η ενέργεια για την επαναστατική αλλαγή του παραδοσιακού μοντέλου αθλητικής χορηγίας υιοθετήθηκε από την UEFA  προκειμένου να συνεχίσει να επιταχύνει την ήδη εντυπωσιακή ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη και να δημιουργήσει περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες για να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του παιχνιδιού.


Η συνεργασία θα υποστηρίξει το γυναικείο ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα. Η συμφωνία θα καταστήσει τη Visa βασικό εταίρο του Champions League UEFA Γυναικών, του Euro των Γυναικών της UEFA, του Πρωταθλήματος Γυναικών UEFA κάτω των 19 και κάτω των 17 ετών,  και του Women’s Futsal EURO μέχρι το 2025. Η Visa θα υποστηρίξει επίσης την πλατφόρμα marketing ποδοσφαίρου της UEFA Together#WePlayStrong, η οποία στοχεύει να παροτρύνει περισσότερα κορίτσια και γυναίκες να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η επταετής συμφωνία αντανακλά τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και την επιτυχία της καμπάνιας Together #WePlayStrong της UEFA.

Με τη συνεργασία, η Visa θα συμβάλει στην ενίσχυση της καμπάνιας με δημιουργία περιεχομένου σχεδιασμένο να αλλάξει την εικόνα του γυναικείου παιχνιδιού και να κάνει το ποδόσφαιρο το πιο διαδεδομένο παιχνίδι των γυναικών και των κοριτσιών στην Ευρώπη.

Η καμπάνια Together #WePlayStrong έχει ήδη επιτύχει σχεδόν οκτώ εκατομμύρια views σε μία σειρά επεισοδίων Press Play vlogs στην οποία κάποιες από τις καλύτερες επαγγελματίες παίχτριες  της Ευρώπης παρουσιάζουν στιγμές της καθημερινότητάς τους

Ο GuyLaurent Epstein, UEFA director of marketing, σχολίασε:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη συναρπαστική και πρωτοποριακή συνεργασία με τη Visa και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με νέους και ευφάνταστους τρόπους για να επιταχύνουμε την ήδη εντυπωσιακή ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

«Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες σε όλους τους αγώνες γυναικών της
UEFA, ενώ η συνεργασία θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας μοναδικής πλατφόρμας για να παρουσιάσουμε τους ποδοσφαιρικούς μας ήρωες”, πρόσθεσε ο Epstein. “Αυτό όχι μόνο θα εμπνεύσει τους οπαδούς του γυναικείου ποδοσφαίρου αλλά και θα διασφαλίσει ότι οι μελλοντικές γενιές θα ενδιαφέρονται για το άθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που η Visa μοιράζεται το όραμά μας για ένα δυναμικό γυναικείο παιχνίδι – ένα όραμα που κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του με την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ μας.»

Η Nadine Kessler επικεφαλής της UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο, πρόσεθεσε:
Το γυναικείο παιχνίδι είχε πάντα εξαιρετική αξία για το ποδόσφαιρο και την ευρύτερη κοινωνία, αλλά σήμερα σηματοδοτεί ακόμα ένα ορόσημο για το γυναικείο ποδόσφαιρο και το τι μπορεί να προσφέρει. Αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο των γυναικών έχει πραγματικά λάβει μια νέα διάσταση μέσα στο εμπορικό τοπίο. Η δέσμευση και ο ενθουσιασμός της Visa ενσαρκώνει τα νέα ύψη που έχουμε φτάσει με το άθλημά μας.

«Η συνεργασία με ένα
brand όπως η Visa επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι έχουμε εισέλθει σε αυτή τη νέα εποχή στο γυναικείο ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

 Είμαστε υπερήφανοι και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη Visa, για να αξιοποιήσουμε την τεράστια εμπειρία της, βοηθώντας μας να διαμορφώσουμε το μέλλον σε αυτές τις συναρπαστικές στιγμές για το γυναικείο ποδόσφαιρο.»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights