Αρχικη APPS / GAMES Instagram : Δυνατότητα αποστολής ηχογραφημένων μηνυμάτων
instagram

Instagram : Δυνατότητα αποστολής ηχογραφημένων μηνυμάτων

απο Kostas Gliatiotis

Μια δυνατότα που θα μπορούσε να πει κανείς ότι απουσίαζε χωρίς λόγο, αυτή της αποστολής ηχογραφημένων μηνυμάτων, προσθέτει πλέον σταδιακά το Instagram στους χρήστες του.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία αποστολής άμεσων μηνυμάτων που έτσι και αλλιώς προσφέρει το Instagram, θα μπορεί πλέον να στείλει και ηχτικά μηνύματα που θα ηχογραφεί ο κάθε χρήστης. Η λογική λειτουργίας της νέας δυνατότητας είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του facebook messenger, με ξεχωριστό πλήκτρο στην οθόνη για την έναρξη της ηχογράφησης, και όχι τη χρήση του πλήκτρου αποστολής όπως είναι στο WhatsApp.

Οι δύο αυτές εφαρμογές δεν είναι τυχαίες, αφού προσφέρουν ανάλογη δυνατότητα εδώ και χρόνια πλέον, και ανήκουν και αυτές στο Facebook όπως και το Instagram. Η νέα δυνατότητα θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά σε χρήστες Android και iOS συσκευών μέσα στις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights