Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Asus : Αλλαγή CEO, έμφαση στους απαιτητικούς χρήστες και το Mobile

Asus : Αλλαγή CEO, έμφαση στους απαιτητικούς χρήστες και το Mobile

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από 11 χρόνια στην διοίκηση του ομίλου της ASUS, ο Jerry Shen ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από την θέση του αλλά και την εταιρεία.

Ο Shen ήταν αυτός που οδήγησε την ASUS στην σημερινή της θέση στην αγορά, και ο υπεύθυνος για αρκετά εντυπωσιακά προϊόντα της εταιρείας όπως τα Transformer Tablets, τα πρώτα του είδους με αφαιρούμενο πληκτρολόγιο, αλλά και το πρώτο eePC το μικρό Netbook που επίσης με τη σειρά του έφερε την αγορά στην σημερινη μορφή των μικρών φορητών υπολογιστών.

Η αλλαγή στην διοίκηση γίνεται σε μια προσπάθεια της εταιρείας να εστιάσει πλέον σε διαφορετικούς τομείς, ένας από τους οποίους είναι και αυτός των Smartphones. Σύμφωνα με παραδοχή της ASUS σε προηγούμενες δηλωσεις στελεχών της, η μεσαία κατηγορία τιμής είναι αυτή με τον πιο σκληρό και έντονο ανταγωνισμό, και η εταιρεία προτιμά πλέον να μην συμμετέχει σε αυτή.

Αντίθετα θα εστιάσει σε απαιτητικούς χρήστες με ακριβά και κορυφαία Smartphones όπως το εντυπωσιακό ROG Phone που παρουσίασε πριν μερικούς μήνες, σαν το πρώτο της Gaming Smartphone. Η εταιρεία θα έχει πλέον δύο διαφορετικά πρόσωπα στην κορυφή της διοίκησης της, ενώ στην προσπάθεια της να αναδιαρθρώσει το Mobile τμήμα, επένδυσε περίπου 190 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει τις ζημιές του, αλλά και να το βοηθήσει να αλλάξει την κατηγορία συσκυεών που θα εστιάζει από εδώ και πέρα με νέες επενδύσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights