Αρχικη ΦΗΜΕΣ Πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy S10

Πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Όσο πλησιάζει (σχετικά) η ημερομηνία επίσημης παρουσίασης από τη Samsung, τόσο πιο πολλές είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες για το επόμενο Galaxy S10 της εταιρείας. Αντίστοιχα, είναι και πιο εύκολο να διακρίνει κανείς ποιες από αυτές είναι πραγματικές, αλλά και όντως “ενδιαφέρουσες”.

Οι πληροφορίες θέλουν την Samsung να παρουσιάζει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy S10 τη φετινή χρονιά, που θα κυκλοφορήσουν και οι τρεις ταυτόχρονα με διαφορές στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι το μέγεθος της οθόνης θα είναι στις 5.8 ίντσες για το μικρότερο από αυτά, στις 6.1 ίντσες για το “βασικό” από τα τρία, και στις 6.4 ίντσες για την μεγαλύτερη και καλύτερη έκδοση.

Το μοντέλο με τις 6.1 και αυτό με τις 6.4 ίντσες οθόνη θα έχει τρεις συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος, με την ανάλυση για την βασική από αυτές να έχει αυξηθεί στα 16 Mpixels από τα μέχρι τώρα 12. Αυτό που φαίνεται να έχει περισσότερο σημασία “εμπορικά” είναι ότι στο μπροστινό μέρος των δύο συσκευών, οι δύο κάμερες θα είναι τοποθετημένες σε μια οπή στην δεξία γωνία της οθόνης, με τη Samsung να επιλέγει τελικά αυτή την διάταξη που ήδη έχει χρησιμοποιήσει και στο νέο Galaxy A8s.

Για το μεγαλύτερο από τα τρία Galaxy S10 η εταιρεία θα έχει διαθέσιμη και μια εντυπωσιακά ακριβή έκδοση με 1 ΤΒ αποθηκευτικού χώρου, όμως μαζί με αυτό φαίνεται ότι θέλει να “ξεχωρίσει” ακόμα περισσότερο αφού θα διαθέτει και 12 GB μνήμης RAM. Τέλος, η εταιρεία έχει επιλέξει έναν νέο Ultrasonic αισθητήρα αποτυπωμάτων που θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη, και ο οποίος δεν χρειάζεται να την “Ανάβει” ώστε να φωτιστεί το αποτύπωμα του χρήστη για την ανάγνωση του.

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας των Galaxy S10 και αυτή της επίσημης παρουσίασης τους, θα γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες για αυτά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights