Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor: Αποκάλυψε τρεις νέες τεχνολογίες smartphone

Honor: Αποκάλυψε τρεις νέες τεχνολογίες smartphone

απο John Leondaris

Η Honor ανακοίνωσε χθες στο Hong Kong τρεις καινοτόμες τεχνολογίες smartphoneγια πρώτη φορά στον κόσμο.

 Ειδικότερα,η εταιρεία ανακοίνωσε την πρώτη 48 megapixel πίσω κάμερα, το σχεδιασμό οθόνης Honor All-View και το Magic Turbo.

Η νέα κάμερα της Honor με 48MP και αισθητήρα Sony IMX586 προβλέπεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του smartphone photography. Είναι η πρώτη κάμερα, με την οποία ο χρήστης μπορεί να βγάλει αποτελεσματικά,φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 48 megapixel σε smartphone, έχοντας τη δυνατότητα για εξαιρετικά ποιοτικές λήψεις ακόμα καιόταν ζουμάρει. Η τεχνολογία, σε συνδυασμό με την δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και με την επεξεργασία γραφικών υποστηριζόμενη από τον προηγμένο επεξεργαστή Kirin 980, αναμένεται ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν φωτογραφίες πολύ μεγάλης ποιότητας και ευκρίνειας. Ορισμένα δείγματα φωτογραφιών από τη συγκεκριμένη κάμερα, είναι και τα παρακάτω.

Η Honor ανεβάζει επίσης την εμπειρία οθόνης full-view σε άλλο επίπεδο, εισάγοντας την οθόνη All-View. Ο παγκοσμίως πρώτος σχεδιασμός in-screen front camera έγινε πραγματικότητά με την ιδιαίτερα περίπλοκη τεχνολογία18-layer που ενσωματώνει προσεκτικά την μπροστά κάμερα στην οθόνη της συσκευής, επεκτείνοντας την σχεδόν στο100% της μπροστινής όψης.

Επίσης,γνωρίζοντας ότι οι χρήστες θέλουν να είναι πάντα online, η Honor επαναπροσδιορίζει την εμπειρία χρήσης smartphone με το λανσάρισμα του Magic Turbo. Συνδυάζοντας τεχνητή νοημοσύνη και τεχνολογίες big data, το Magic Turbo αναλύει αυτόματα τα στοιχεία χρήστη,χρήσης και δικτύου για να αλλάξει μεταξύ Wi-Fi και 4G με σκοπό να ενισχύσει την ταχύτητα σύνδεσης υιοθετώντας και τα δύο δίκτυα ταυτόχρονα.

Η Honor εγκαινίασε επίσης την έκθεση “Artology”, που περιλαμβάνει έργα τέχνης, δημιουργίες από τον διακεκριμένο Μαλαισιανό καλλιτέχνη Red Hong Yi, ο όποιος χρησιμοποιεί 2000 γυάλινα κομμάτια από Honor smartphones για τα έργα του. Η έκθεση δείχνει τα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά της Honor μέσα από μία μοναδική συγχώνευση σχεδίου και τεχνολογίας.


Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights