Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφία του Honor View 20 με το κουτί του

Φωτογραφία του Honor View 20 με το κουτί του

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι απέχουμε μερικές ακόμα ημέρες από την επίσημη παρουσίαση του, το Honor View 20 έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει την εμφάνιση του σε αρκετές διαφορετικές περιπτώσεις “διαρροών”.

Η νεότερη από αυτές δείχνει το Smartphone στην τελική του μορφή και μάλιστα μέσα στο κουτί του, σε μια συσκευασία που είναι πιθανότατα ίδια με αυτή που θα έχουν και οι συσκευές παραγωγής.

Είναι συνηθισμένο “φαινόμενο”  να υπάρχουν δείγματα από κάθε Smartphone στην τελική του μορφή και έτοιμα με τη συσκευασία τους, προκειμένου να δοθούν για δοκιμή σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, συνεργάτες της Honor αλλά και τελικούς χρήστες για δοκιμή και Review.

Το μοναδικό ουσιαστικό που αποκαλύπτεται στην συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι ότι τουλάχιστον αρχικά, το Honor View 20 φαίνεται να τρέχει το EMUI 9 της Huawei, παρότι η εταιρεία έχει ήδη σχεδιάσει την δική της λίγο διαφορετική έκδοση λειτουργικού με την ονομασία Magic UI

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights