Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei : Επίσημη φωτογραφία του Nova 4 σε εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα

Huawei : Επίσημη φωτογραφία του Nova 4 σε εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση, η Huawei έδωσε στην δημοσιότητα μια επίσημη φωτογραφία του επόμενου Nova 4, σε ένα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα.

Η φωτογραφία δείχνει τη συσκευή στο εντυπωσιακό αυτό χρώμα, που μάλιστα έχει Gradient μορφή όπως το εντυπωσιακό Twilight χρώμα των P20 pro και Mate 20 Pro, με διαφορετική απόχρωση αυτή τη φορά που ξεκινά από κόκκινο και καταλήγει σε μωβ στο κάτω μέρος. 

Επιβεβαιώνεται επίσης η ύπαρξη τριών διαφορετικών καμερών στο πίσω μέρος του Nova 4, σε μια διάταξη που θυμίζει έντονα αυτή του κορυφαίου P20 pro της εταιρείας. Η βασική από αυτές τις κάμερες θα έχει εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση στα 48 Mpixels, όμως οι πληροφορίες θέλουν την Huawei να σχεδιάζει δύο διαφορετικές εκδόσεις, με την “μικρότερη” να περιορίζεται στα 20 Mpixels.

Μένει τέλος να επιβεβαιωθεί ο επεξεργαστής που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Nova 4, αφού ανάλογα με την περίπτωση έχουν εμφανιστεί πληροφορίες που δείχνουν τον νεότερο και ισχυρότερο Kirin 980 της Huawei αλλά και τον παλαιότερο Kirin 970.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights