Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Service Lab Workshop στο INNOVATHENS
samsung-service-lab-in2mobile-featured-image

Samsung Service Lab Workshop στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο 1ο Samsung Service Lab workshop που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαΐου στο INNOVATHENS Powered by Samsung, τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηνών.

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

samsung-service-lab-in2mobile-body

Ο στόχος του workshop Samsung  Service Lab είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/  ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 210-3475518 (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Ώρες: 10.00 – 17.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 Διήμερο σεμινάριο “Samsung Service Lab”

19/5 (ώρες 09:05-12:35) & 20/5 (ώρες 09:05-13:30)

INNOVATHENS, «Τεχνοπολις» Δήμου Αθηναίων (κτήριο Αεριοφυλάκιο 2)

Πειραιώς 100, Γκάζι

2ος όροφος, SamsungLab

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights