Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Συμφωνία χρήσης του Here της Nokia

Facebook: Συμφωνία χρήσης του Here της Nokia

απο alpha

Με την Nokia να έχει ανακοινώσει πως αναζητά αγοραστή για το τμήμα του Here Maps, η εταιρεία φαίνεται πως συνεχίζει να αναζητά και να κλείνει νέες συμφωνίες για την χρήση των υπηρεσιών του Here Maps.

Το Facebook φαίνεται να δοκιμάζει την λειτουργία του Here Maps στις δικές του εφαρμογές και υπηρεσίες. Σύμφωνα με το Techcrunch το Facebook δοκιμάζει την λειτουργία του Here Maps για το Facebook Messenger και το Instagram για την προβολή του σημείου λήψης των φωτογραφιών και την αναφορά της θέσης του χρήστη στις συνομιλίες. Ταυτόχρονα το Facebook φαίνεται πως θα έχει πρόσβαση και στα στατιστικά στοιχεία χρήσης και τοποθεσίας που μπορεί να συλλέξει το Here Maps της Nokia για την βελτίωση των δικών του υπηρεσιών.

Η λειτουργία του Here maps για τους τελικούς χρήστες του Facebook περιορίζεται μέχρι στιγμής στην Mobile έκδοση της σελίδας του κοινωνικού δικτύου που μπορεί να ανοίξει κάποιος από το Smartphone ή το Tablet του. Oι εφαρμογή του Facebook για iOS και Android συσκευές συνεχίζει να χρησιμοποιεί τους χάρτες της Apple στην πρώτη περίπτωση και αυτούς της Google στην δεύτερη.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά το Facebook θα μεταφέρει όλες τις υπηρεσίες τοποθεσίας που προσφέρει στο Here Maps της Nokia για τις Mobile εφαρμογές του αλλά και την ίδια την σελίδα του κοινωνικού δικτύου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Nokia φαίνεται για μια ακόμα φορά πως παρά την πώληση του τμήματος κινητών τηλεφώνων στην Microsoft συνεχίζει να λειτουργεί σαν εταιρεία και να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε τρίτους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights