Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Mozilla: Σταματά την ανάπτυξη του Firefox OS

Mozilla: Σταματά την ανάπτυξη του Firefox OS

απο alpha

Μερικά χρόνια μετά την έναρξη της προσπάθειας της να εισέλθει στην αγορά των Smartphones η Mozilla, ο δημιουργός του δημοφιλούς browser Firefox, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει την ανάπτυξη του Firefox OS για φορητές συσκευές.

Το λειτουργικό σύστημα της Mozilla είχε εξ’αρχής σχεδιαστεί να “τρέχει” σε Smartphones με τρόπο αρκετά διαφορετικό από ότι οι συσκευές με τα περισσότερα γνωστά λειτουργικά συστήματα. Εκτός του ίδιου του λειτουργικού, οι ελάχιστες συσκευές που κυκλοφόρησαν με αυτό μπορούσαν να εγκαταστήσουν μόνο έναν περιορισμένο αριθμό web εφαρμογών γραμμένων σε HTML5.

Σε συνδυασμό με τον μικρό αριθμό εφαρμογών, το firefox OS υπήρχε μόνο σε χαμηλού κόστους συσκευές που με την σειρά τους ήταν διαθέσιμες σε επιλεγμένες χώρες και μόνο μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Ο περιορισμένος αριθμός συσκευών με μη ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, και η έλλειψη εφαρμογών φαίνεται πως έφτασαν την Mozilla στο σημείο να αποφασίσει την διακοπή της ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights