Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Wiko: Το νέο Tommy3 κάνει προσιτή την ευρεία οθόνη

Wiko: Το νέο Tommy3 κάνει προσιτή την ευρεία οθόνη

απο John Leondaris

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν ένα smartphone με extra large” οθόνη, αλλά και με… extra small” τιμή. Δύσκολος συνδυασμός, ωστόσο η Wiko αποφάσισε να τον κάνει πραγματικότητα με το νέο Tommy3.

Με οθόνη IPS 5.45 ιντσών με ανάλυση 960Χ480 ο χειρισμός των περισσότερων δημοφιλών εφαρμογών αναμένεται να είναι πολύ άνετος, ενώ για τις επιδόσεις φροντίζει ο επεξεργαστής Cortex-A53 που είναι χρονισμένος στους 1,3 GHz, όπως και η RAM που είναι 1 GB.

Υποστηρίζει δίκτυα 4G και λειτουργία NFC, ενώ η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 8 MP και υποστηρίζει τις λειτουργίες HDR, φωτογράφισης με χρονοκαθυστέρηση, λήψεων σε “ριπή”, Video Snap Shot, Face Beauty κ.α., ενώ διαθέτει και LED Flash. Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 5 MP και υποστηρίζει επίσης πλήθος λειτουργιών.

Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει στα 16 GB και μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 128 GB επιπλέον, με την προσθήκη κάρτας μνήμης.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android Oreo Go, ενώ η εταιρεία έχει επιπλέον ενσωματώσει και το νέο Wiko User Interface που περιλαμβάνει πολλά “καλούδια”, όπως Battery Tips και Widgets.

Το νέο Tommy3 έρχεται σε ανθρακί χρώμα, με ένα επιπλέον Bleen κάλυμμα για το πίσω μέρος.

Διατίθεται αποκλειστικά από τα Vodafone Stores, στα 99,9 ευρώ.

Η εταιρεία

Η Wiko είναι γαλλική εταιρεία κινητών τηλεφώνων που ιδρύθηκε το 2011 στη Μασσαλία, στη Νότια Γαλλία. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ μπήκε στις ΤΟΡ 5 μάρκες κινητών τηλεφώνων στη Δυτική Ευρώπη.

Ενισχυμένη από την επιτυχία της στην ευρωπαϊκή αγορά, η εταιρεία έχει μία διαρκώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία στην Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η Wiko είναι μέλος του French Tech, του γαλλικού κρατικού πρακτορείου που προωθεί την ψηφιακή καινοτομία και τη δημιουργία.

Η Wiko είναι μέλος της Tinno Mobile Technology Corp., ενός καινοτόμου οργανισμού με ειδίκευση στην ανάπτυξη και την κατασκευή έξυπνων τηλεφώνων, που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2005 στην Shenzhen της Κίνας. Ο όμιλος διαθέτει 5 κέντρα R&D και 2 εργοστάσια που συνθέτουν ένα βιομηχανικό πάρκο 300.000 τ.μ. Η Tinno απασχολεί αυτή τη στιγμή περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο και έχει ετήσια έσοδα ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights