Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Sharp ξεκινά την παραγωγή Amoled οθονών

Η Sharp ξεκινά την παραγωγή Amoled οθονών

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung αποτελεί εδώ και χρόνια τον μεγαλύτερο, και καλύτερο τεχνολογικά κατασκευαστή Amoled οθονών, που η εταιρεία στην συνέχεια χρησιμοποιεί στα δικά της Smartphones αλλά προμηθεύει και αρκετούς ανταγωνιστές της με αυτές.

Εταιρείες όπως η LG Display, και η Κινεζική BOE έχουν ξεκινήσει τη δική του περιορισμένη κατασκευή οθονών της ίδιας τεχνολογίας, με ανάμεικτα αποτελέσματα, αφού στην περίπτωση της LG υπολείπονται σε απόδοση σε σύγκριση με αυτές της Samsung.

Στην λίστα με τους κατασκευαστές φαίνεται ότι προστίθεται πλέον και η παραδοσιακά γνώση για τις LCD.οθονες της Sharp, που εδώ και αρκετά χρόνια πλέον χρησιμοποιεί Amoled οθόνες στα smartphones που κατασκευάζει. Φαίνεται λοιπόν ότι και η Sharp θέλει να επενδύσει στην συγκεκριμένη αγορά, και οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να έχει ήδη ξεκινήσει την δοκιμαστική παραγωγή τους από τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Με εταιρείες όπως η Apple να ενδιαφέρονται πλέον σοβαρά να χρησιμοποιήσουν Amoled οθόνες σε περισσότερες συσκευές τους, είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν από τη Samsung και να βρουν έναν διαφορετικό προμηθευτή.  Αυτό ανοίγει και αρκετά μεγάλη αγορά στην οποία προφανώς και η Sharp θέλει να έχει συμμετοχή. Η παραγωγή Amoled οθονών έχει σημαντικά διαφορετικές απαιτήσεις σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD και το παράδειγμα της LG με τις μέτριες οθόνες των pixel 2 XL και του Nokia 8 Scirocco δείχνει ότι ακόμα η Samsung διατηρεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights