Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η νικήτρια της κλήρωσης για το Huawei P Smart
p smart

Η νικήτρια της κλήρωσης για το Huawei P Smart

απο Kostas Gliatiotis

Λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου (για προφανής και πρακτικούς λόγους ! ) ήρθε η ώρα της κλήρωσης, και την ανακοίνωση της νικήτριας που κερδίζει το Huawei P Smart. Το Smartphone είναι προσφορά της Huawei Hellas για τους αναγνώστες μας, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την διάθεση του !

Οι φίλοι μας σε Facebook και Instagram, που έκαναν Like στο αντίστοιχο ποστ της κλήρωσης, αλλά και την ίδια τη σελίδα μας, συμμετείχαν όλοι μαζί σε μια “κοινή” λίστα όπου ο καθένας είχε τον δικό του μοναδικό αριθμό. Στην συνέχεια, με τη χρήση του random.org, επιλέχθηκε η νικήτρια της κλήρωσης που είναι η

Μιχαέλα Γ. Μαραζώτη

Όπως πάντα, θα επικοινωνήσουμε με την νικήτρια εμείς από την πλευρά μας, ώστε να κανονίσουμε την δωρεάν αποστολή του Huawei P Smart 2019. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της μέσα σε διάστημα δύο ημερών, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας για την συμμετοχή στην κλήρωση, να συγχαρούμε την νικήτρια, αλλά και φυσικά να ευχηθούμε σε όλους Καλή χρόνια !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights