Καθώς η ψηφιακή μεταμόρφωση των εταιρειών έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση περισσότερων χρηστών, συσκευών και εφαρμογών στο διαδίκτυο, οι εταιρείες καλούνται να προστατεύσουν ένα διευρυνόμενο μέτωπο επιθέσεων. Με μεγαλύτερο χώρο δράσης και περισσότερες δυνατότητες για εξασφάλιση κέρδους, οι διαδικτυακοί εισβολείς επιτίθενται αδυσώπητα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και μεμονωμένους χρήστες. Για να τους αντιμετωπίσουν, οι εταιρείες θέτουν σε εφαρμογή έως και 70 διαφορετικά προϊόντα ασφαλείας για την κάλυψη μιας σειράς αναγκών. Πρόκειται για μια πρακτική που δυσχεραίνει τη διαχείριση του προβλήματος και συχνά καθιστά πιο ευάλωτες τις επιχειρήσεις σε σχέση με το παρελθόν.
Αν και δυνητικά αυξάνει τις δυνατότητες, η συμβατική και στοχευμένη προσέγγιση στην ασφάλεια μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτη πολυπλοκότητα, η οποία ενδεχομένως να οδηγήσει σε χάσμα ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια για τις επιχειρήσεις. Μέσω της αρχιτεκτονικής της, η σειρά λύσεων ασφαλείας της Cisco αυξάνει τις δυνατότητες, αλλά ταυτόχρονα περιορίζει την πολυπλοκότητα, προσφέροντας στους πελάτες μια εναλλακτική προσέγγιση που τους βοηθά να «κλείσουν» το χάσμα και να είναι πιο ασφαλείς.
Συνδυάζοντας απόλυτο έλεγχο του δικτύου και ένα μεγάλο εύρος ολοκληρωμένων προϊόντων, η Cisco ενσωματώνει την ασφάλεια στα σημεία σύνδεσης των χρηστών, έτσι ώστε το δίκτυο, τα σημεία πρόσβασης και τα τελικά σημεία να είναι ασφαλή, προτού καν συνδεθεί ο χρήστης.
Λίγο περισσότερο από μια 10ετία σε επίσημα service, έχοντας επισκευάσει μερικές… χιλιάδες τηλέφωνα, από την εποχή που δεν ήταν ακόμα “smartphones”. Βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον στη δοκιμή τους, την δημιουργία αναλυτικών reviews και video για κάθε ένα από αυτά! Gaming και οδήγηση οι αγάπες μου εκτός του χώρου της τεχνολογίας