Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X2 Pro: Παίρνει το ColorOS 7 beta στις 18 Δεκεμβρίου

Realme X2 Pro: Παίρνει το ColorOS 7 beta στις 18 Δεκεμβρίου

απο John Leondaris

Το realme X2 Pro ετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο update. Πιο συγκεκριμένα, η Oppo αποκάλυψε το ColorOS 7 πριν από λίγες ημέρες. Τότε, η εν λόγω εταιρία δημοσίευσε και έναν κατάλογο με τα smartphones που θα αποκτήσουν το νεότερο Android skin. Αυτός ο κατάλογος, λοιπόν, περιλαμβάνει και το Realme X2 Prο, το οποίο αναμένεται να πάρει το ColorOS 7 τον Απρίλιο του 2020.

Ωστόσο, οι χρήστες του Realme X2 Pro οι οποίοι δεν μπορούν (ή μάλλον δε θέλουν) να περιμένουν μέχρι τον Απρίλιο του 2020, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νωρίτερα από τους όλους υπολοίπους το ColorOS 7. Με άλλα λόγια, η Realme αποκάλυψε ότι η ναυαρχίδα της θα πάρει το ColorOS 7 beta στις 18 Δεκεμβρίου.

Realme X2 Pro

Βέβαια, αυτό το χρονοδιάγραμμα αφορά μόνο τις κινεζικές μονάδες. Πιθανώς να έχουμε νεότερα, μέσα στο επόμενο διάστημα για το τι μέλλει γενέσθαι για τις παγκόσμιες εκδόσεις του X2 Pro. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα στις 26 Νοεμβρίου. Τότε, η Oppo θα διαθέσει το ColorOS 7 στην Ινδία.

Άλλα smartphones της Realme τα οποία θα πάρουν το νέο ColorOS 7 είναι το Realme X, X Lite (δηλαδή το 3 Pro), το X2 (γνωστό και ως XT 730G) και το Q (γνωστό ως 5 Pro).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights