Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το HUAWEI Pura 70 pro (video)

Αυτό είναι το HUAWEI Pura 70 pro (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Pura 70 Pro είναι το φωτογραφικά εντυπωσιακό μοντέλο της HUAWEI που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, και αυτό είναι ένα πρώτο βίντεο και μια γνωριμία με αυτό. Ακόμα και αν τεχνικά οι κάμερες του έιναι διαφορετικές από αυτές του Pura 70 Ultra, δεν παύει να είναι και αυτό με τη σειρά του εντυπωσιακό σε αυτόν τον τομέα, και τεχνικά αλλά και σε πραγματική απόδοση.

Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί και εδώ έναν αισθητήρα των 50mp με φυσικό μέγεθος στο 1/1.3″ και είναι χρήσιμο να θυμόμαστε ότι αντίστοιχες σε μέγεθος κάμερες έχουν και οι κορυφαίες συσκευές δύο πολύ συγκεκριμένων εταιρειών του ανταγωνισμού.

Η περισκοπική κάμερα με το 3.5Χ οπτικό zoom έχει ανάλυση 48mp και πρακτικά την ίδια απόδοση και στο Pura 70 Pro. Έχει φυσικά μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της, όπως και την απόδοση που περιμένει κανείς και σε ψηφιακό zoom μέχρι 10Χ. Τέλος, το Pura 70 Pro έχει μια διαφορετική κάμερα με Ultra wide φακό, και ανάλυση 12.6mp που διαθέτει και εδώ auto focus και την δυνατότητα να βγάζει macro φωτοφραφίες από πολύ μικρή απόσταση.

Η οθόνη του Pura 70 Ultra είναι τεχνικά και πρακτικά ακριβώς ίδια με αυτή του κορυφαίου Θλτρα μοντέλου. Έχει διαγώνιο 6.8 ίντσες, με πολύ λογικό μέγεθος χάρη στις τέσσερις πλευρές με μια μικρή ευγενική καμπύλη. Η ανάλυση της είναι στα 2844×1260 Pixels, που για μια ακόμα φορά δεν έχει καμία ρεαλιστική διαφορά από οθόνες με λίγο υψηλότερη ανάλυση, ενώ προφανώς είναι ένα LTPO AMOLED Panel που προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Στο εσωτερικό του Pura 70 pro βρίσκεται ο Kirin 9010 επεξεργαστής που σχεδιάζει η ίδια η HUAWEI, και αποτελεί την επάνοδο της εταιρείας παρά τις κυρώσεις που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια. Η απόδοση του είναι αυτή που πρέπει, ώστε σε κάθε είδους χρήση και απαίτηση το Smartphone να μην έχει ενοχλητικές καθυστερήσεις και κολλήματα, ενώ η έκδοση του Pura 70 pro που έρχεται επίσημα στη χώρα μας έχει 12GB RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.050mAh και απόδοση που ταιριάζει σε. αυτό που θεωρείται… δεδομένο για ένα Smartphone της HUAWEI, ενώ φορτίζει και όσο γρήγορα πρέπει με 100W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία και δεν χρειάζεται να αγοράσει κανείς ξεχωριστά.

Το Huawei Pura 70 Pro, παρόλο που υπόκειται στους περιορισμούς των ΗΠΑ και επίσημα δεν έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google, είναι συμβατό με αυτές, μέσω των MicroG services, μια open source εφαρμογή που υποκαθιστά τα επίσημα Google Services. Το MicroG είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα ιδιόκτητων βιβλιοθηκών της Google που χρησιμεύει ως αντικατάσταση των Υπηρεσιών Google Play στο λειτουργικό σύστημα Android. Επί του παρόντος, περισσότερες από 200 συσκευές από κατασκευαστές όπως η Google, η Samsung, η Motorola και άλλοι υποστηρίζουν την εφαρμογή MicroG, συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς HUAWEI Pura 70 της Huawei.

Μπορείς να κατεβάσεις το MicroG τόσο με αναζήτηση στο AppGallery, όσο και από το GitHub. Στη συνέχεια, κατεβάζοντας το GBox από το AppGallery, το οποίο σου δίνει πρόσβαση στο Google Play, μπορείς να πραγματοποιήσεις είσοδο με τον Google λογαριασμό σου και να εγκαταστήσεις όποια εφαρμογή θες, οι οποίες λειτουργούν κανονικά, με πλήρη υποστήριξη ειδοποιήσεων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights