Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 50 5G Video: Τίμιο σε όλα

TCL 50 5G Video: Τίμιο σε όλα

απο Kostas Gliatiotis

To TCL 50 5G είναι ένα ιδιαίτερα προσιτό 5G Smartphone από την εταιρεία, που όπως πάντα προσφέρει περισσότερα από ότι περιμένει κανείς για τα χρήματα που κοστίζει, και αυτή είναι μια πρώτη γνωριμία με αυτό.

Η οθόνη του TCL 50 5G είναι ένα LCD Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, σε μια κατηγορία που δεν θεωρείται δεδομένο αυτό, και πόσο μάλλον σε smartphone με υποστήριξη για δίκτυα πέμπτης γενιάς. Η τεχνολογία NXTVISION κάνει την οθόνη ακόμα πιο ζωντανή και ευχάριστη χρωματικά σε προβολή βίντεο και όχι μόνο.

Ο Dimensity 6100+ επεξεργαστής της mediatek στο εσωτερικό του, έχει τις επιδόσεις που μπορεί να περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής, και η βασική έκδοση του TCL 50 5G τον συνδυάζει με 128GB διαθέσιμου χώρου έστω και αν περιορίζεται σε 4GB RAM.

Το Smartphone έχει το νεότερο TCL UI 7.0 και κάτω από αυτό βρίσκεται επίσης το Android 14, η μέχρι στιγμής νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Η βασική κάμερα του TCL 50 5G έχει ανάλυση 50mp, και έναν φακό με διαφραγμα f/1.8 για όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση ακόμα και σε χαμηλότερο φωτισμό. Η δεύτερη Ultrawide κάμερα με τη σειρά της, έχει ανάλυση εδώ 5mp και ένα σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει με 18W, έναν απλά ικανοποιητικό ρυθμό φόρτισης σε μια κατηγορία που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κάτι σημαντικά καλύτερο από τον ανταγωνισμό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights