Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus Watch 2: Ένα σωστά σχεδιασμένο smartwatch

Oneplus Watch 2: Ένα σωστά σχεδιασμένο smartwatch

απο Kostas Gliatiotis

To Oneplus Watch 2 είναι το πρώτο smartwatch της εταιρείας, που χρησιμοποιεί το WearOS λειτουρικό σύστημα της Google. Είναι όμως και το πρώτο smartwatch με αυτό, που προσφέρει μια έξυπνη και πρακτική λύση στο πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας που έχει κάθε ρολόι με το WearOS.

Στο εσωτερικό του Oneplus Watch 2 υπάρχουν δύο… επεξεργαστές και δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Ο Snapdragon W5 Gen 1 της Qualcomm έχει την απόδοση που χρειάζεται το WearOS έχει όμως και υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Για τις πιο απλές “διεργασίες” υπάρχει ένας δεύτερος λιγότερο ισχυρός επεξεργαστής και ένα λιγότερο απαιτητικό λειτουργικό σύστημα, και το oneplus watch 2 είναι σχεδιασμένο να αλλάζει μεταξύ τους αυτόματα ανάλογα με την περίπτωση.

Η οθόνη είναι προφανώς ένα OLED Panel με διάμετρο 46 χιλιοστών, ενώ προστατεύεται με ζαφείρι, ένα υλικό με σημαντικά υψηλότερη αντοχή από κάθε είδους γυαλί. Έχει. και ρυθμό ανανέωσης 60Hz, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν θεωρείται δεδομένο στην οθόνη ενός έξυπνου ρολογιού.

Η κάσα του Oneplus Watch 2 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι προκειμένου να είναι και ανθεκτική και με την αίσθηση πολυτέλειας που πρέπει να έχει ένα ρολόι σε αυτή την κατηγορία τιμής. ¨Εχει δύο διαφορετικά πλήκτρα χειρισμού, με αυτό στο δεξί κάτω μέρος να μπορούμε να επιλέξουμε εμείς σε ποια από τις δυνατότητες του ρολογιού θα προσφέρει άμεση πρόσβαση.

Το Oneplus watch 2 είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις επίσημα στην Ευρώπη και τη χώρα μας. Η διαφορά στο χρώμα, μαζί με μια μικρή διαφορά στον σχεδιασμό της κάσας, προσφέρουν διαφορετική επιλογή ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights