Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus Pad GO : Ένα ικανό και προσιτό Tablet !

Oneplus Pad GO : Ένα ικανό και προσιτό Tablet !

απο Kostas Gliatiotis

Το Oneplus Pad Go, είναι το tablet της εταιρείας θεωρητικά και πρακτικά για την μεσαία κατηγορία τιμής. Έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για τα χρήματα που κοστίζει, και μια επίσης όσο ποιοτική πρέπει κατασκευή.

Η οθόνη του Oneplus Pad Go είναι ένα LCD Panel στις 11.35 ίντσες και με υψηλότερη ανάλυση από το “συνηθισμένο” στα 2408×1720 Pixels. Αυτό σημαίνει ότι έχει και μια αναλογία πλευρών που την κάνει πιο… ψηλή και ιδανική εκτός από βίντεο και για χρήση γραφείου.

Έχει ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz που παραμένει ιδιαίτερα ικανοποιητικός σε μια κατηγορία που αυτό δεν θεωρείται ακόμα δεδομένο σε Tablets. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο μάλλον απλά ικανοποιητικός σε απόδοση, Helio G99 επεξεργαστής της Mediatek, και η εκδοση του Oneplus Pad Go που έρχεται επίσημα στη χώρα μας έχει 8GB RAM και 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Παρόλα αυτά, δυστυχώς “τρέχει” το προηγούμενο Oxygen OS 13 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, και το επίσης προηγούμενο Android 13 λειτουργικό σύστημα της Google.

Η μπαταρία του Oneplus Pad Go έχει χωρητικότητα 8.000mAh που είναι μάλλον ικανοποιητική για ένα Tablet αυτού του είδους, και η φόρτιση στα 33W είναι επίσης αναμενόμενη σε Tablet αυτής της κατηγορίας. Δυστυχώς παρόλα αυτά, ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights