Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στις 20 Ιουνίου η εκδήλωση λανσαρίσματος της realme GT 6 Series

Στις 20 Ιουνίου η εκδήλωση λανσαρίσματος της realme GT 6 Series

απο Kostas Gliatiotis

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphones στο κόσμο, πρόκειται να πραγματοποιήσει την εκδήλωση για την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του νέου GT 6 στις 20 Ιουνίου 2024 στο Μιλάνο. Στην εκδήλωση θα αποκαλυφθούν τα «Flagship Killers», η σειρά realme GT 6, παράλληλα με την παρουσίαση της σειράς Buds Air6 Pro, με μοναδική τεχνολογία ήχου αιχμής. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη.

 

Καινοτομία προϊόντος: Snapdragon 8s Gen 3 Chip και έπαινος από την Qualcomm

 

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, η σειρά realme GT 6 Series είναι εξοπλισμένη με πρωτοποριακά chipset Snapdragon, τα οποία φημίζονται για την αποδοτικότητά τους. Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το realme GT 6, το οποίο τροφοδοτείται από το πιο πρόσφατο chipset Snapdragon 8s Gen 3 της Qualcomm. Αυτό το chipset φέρνει νέα δεδομένα, με την εξαιρετική βαθμολογία του σε συγκριτικές δοκιμές, ξεπερνώντας το 1.650.000 στο AnTuTu, αναδεικνύοντας την ικανότητά του να παρέχει απαράμιλλη ταχύτητα και απόδοση για τους χρήστες. Παράλληλα, το realme GT 6T εισάγει το chipset Snapdragon 7+ Gen 3, το οποίο επιτυγχάνει εξισορρόπηση ισχύος και αποδοτικότητας, ενώ είναι ιδανικό για τους χρήστες που αναζητούν μια εμπειρία υψηλών επιδόσεων χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 

 

Email Image

Η realme έχει συνάψει μακροχρόνια και σταθερή συνεργασία με την Qualcomm. Ο Emiliano Sottani, Senior Director of Product Marketing της Qualcomm Europe, θα μιλήσει στην εκδήλωση του λανσαρίσματος για να αναλύσει τις επιδόσεις του νέου chipset. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Qualcomm, το chipset Snapdragon 8s Gen 3 προσφέρει 20% αύξηση στις επιδόσεις της CPU και 15% αύξηση στις επιδόσεις της GPU, σε σύγκριση με το Snapdragon 8 Gen 1. Αυτό το chipset στο realme GT 6 αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη, τόσο στις επιδόσεις όσο και στην αποδοτικότητα της σειράς της Qualcomm.

 

realme Buds Air6 Pro: Ένα νέο πρότυπο στην τεχνολογία ήχου

 

Εκτός από την παρουσίαση του νέου smartphone, η realme θα κυκλοφορήσει τα realme Buds Air6 Pro, τα οποία ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία ήχου. Διαθέτοντας ένα σύστημα διπλού μικροφώνου, με λειτουργίες feedforward και feedback, τα Buds Air6 Pro ανιχνεύουν και εξαλείφουν αποτελεσματικά τον εξωτερικό και εσωτερικό θόρυβο. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης Smart Adaptive Noise Cancellation, προσαρμόζοντας τα επίπεδα μείωσης των εξωτερικών ήχων σε πραγματικό χρόνο για τη βελτιστοποίηση του ακουστικού περιβάλλοντος του χρήστη.

 

Email Image

 

Στον πυρήνα των Buds Air6 Pro βρίσκεται το σύστημα διπλού οδηγού Hi-Fi ποιότητας, το οποίο αποτελείται από έναν οδηγό μπάσου 11 mm και ένα μικροεπίπεδο tweeter 6 mm. Αυτή η διάταξη εξασφαλίζει βαθιά, πλούσια μπάσα και κρυστάλλινες υψηλές συχνότητες. Επιπλέον, τα ακουστικά υποστηρίζουν ασύρματη μετάδοση LDAC HD, προσφέροντας τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit από την παραδοσιακή ασύρματη μετάδοση, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση Hi-Res Audio για μια καθηλωτική και λεπτομερή εμπειρία ήχου.

 

Τεχνητή Νοημοσύνη για τη νεολαία: Ψηφιακός τρόπος ζωής των νέων

 

Μετά το λανσάρισμα των τελευταίων προϊόντων της, η realme, ως μια μάρκα τεχνολογίας, η οποία κατανοεί τις ανάγκες των νεαρών χρηστών, θα συνεργαστεί με ένα πάνελ ειδικών του χώρου της τεχνολογίας από την Ινδία, τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Νότια Αμερική για μια εποικοδομητική συζήτηση με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη για τη νεολαία: Τεχνητή Νοημοσύνη για τη ψηφιακή ζωή των νέων».

 

Στόχος αυτής της συζήτησης είναι να διερευνηθεί το πώς η τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προωθήσει την καινοτομία, να εξελίξει το δημιουργικό δυναμικό και να φέρει επανάσταση στην εκπαίδευση και επαγγελματική πορεία των νεαρών ατόμων παγκοσμίως.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights