Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 505: Οικονομικό αλλά όχι “φθηνό”

TCL 505: Οικονομικό αλλά όχι “φθηνό”

απο Kostas Gliatiotis

Το TCL 505 είναι ένα πραγματικά οικονομικό Smartphone που όμως δεν είναι “φθηνό” με κάποιο τρόπο. Προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κανείς για απλή καθημερινή χρήση, χωρίς να θυσιάζει κάτι που θα κάνει την χρήση του ενοχλητική, πάντα για την κατηγορία στην οποία ανήκει.

Η εταιρεία για ακόμα μια φορά δείχνει τι μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία NTXVISION και το πως βελτιώνει ουσιαστικά την εμπειρία θέασης σε μια LCD οθόνη, που εδώ έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz αλλά και ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού. Στις 6.75 ίντσες είναι όσο μεγάλη πρέπει για άνετη χρήση, και η ανάλυση της στα 1620×720 Pixels είναι όπως πάντα το αντίστοιχο του 720p για μια οθόνη με αυτή την αναλογία πλευρών.

Το TCL 505 έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, που είναι και πάλι απόλυτα ικανοποιητικές για μια οικονομική συσκευή. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 50mp και συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας, στις φωτογραφίες με πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Helio G36 επεξεργαστής της Mediatek έχει απόδοση που και πάλι μπορεί να καλύψει τις απλές απαιτήσεις σε αυτή την κατηγορία, και στο TCL 505 συνδυάζεται με 4GB RAM που μπορεί να επεκταθεί με άλλα 4GB από τον αποθηκευτικό χώρο. Αυτός ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 128GB ενώ το Smartphone τρέχει το TCL UI 7.0 και κάτω από αυτό το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google, σε μια κατηγορία που αυτό δεν θεωρείται μέχρι και σήμερα συνηθισμένο.

Τέλος, η μπαταρία του TCL 505 έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει με 10W, από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights