Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OPPO Reno 12 Pro Video Review: Έμφαση στην πολυτέλεια

OPPO Reno 12 Pro Video Review: Έμφαση στην πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Το Reno 12 Pro είναι το νεότερο smartphone της Oppo στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής, και πλέον αυτό είναι το αναλυτικό του review. Έρχεται επίσημα στη χώρα μας, σε μια τιμή πώλησης την οποία μπορεί να δικαιολογήσει με την πολυτέλεια, τον σχεδιασμό, την οθόνη και τις κάμερες του, όχι όμως απαραίτητα με τις επιδόσεις που προσφέρει.

Πιο αναλυτικά, το Reno 12 Pro έχει μια βασική κάμερα που χρησιμοποιεί τον LYT-600 αισθητήρα της Sony στα 50mp, με διαφορετική κατασκευή που βελτιώνει θεωρητικά και πρακτικά την απόδοση σε χαμηλότερο φωτισμό, και εδώ συνδυάζεται κανονικά με OIS στον φακό της.

Η δεύτερη κάμερα έχει ένα 2Χ οπτικό zoom, ανάλυση και πάλι στα 50mp, είναι όμως χρήσιμη σε συγκεκριμένες συνθήκες. Η τρίτη κάμερα με τον ultrawide φακό έχει για μια ακόμα φορά ανάλυση 8mp που είναι οριακά αποδεκτή για αυτή την κατηγορία, κυρίως επειδή η απόδοση της είναι λίγο διαφορειτκή από το συνηθισμένο.

Το Reno 12 Pro έχει μια άκρως εντυπωσιακή AMOLED οθόνη, κυρτή ελάχιστα αλλά και στις τέσσερις πλευρές της, με πολύ καλά επίπεδα φωτισμού, ρυθμό ανανέωσης που αλλάζει ανάμεσα σε 60,90 και 120Hz ενώ είναι και χρωματικά όσο ρεαλιστική ή ζωντανή θέλει κανείς ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχει.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Dimensity 9300-Energy επεξεργαστής της Mediatek, με έμφαση στην κατανάλωση ενέργειας όπως δηλώνει και η ονομασία του, αλλά με επιδόσεις που παρότι είναι απόλυτα ικανοποιητικές, δεν είναι απαραίτητα ότι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής. Παρόλα αυτά, η έκδοση του reno 12 Pro που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, συνδυάζει τον επεξεργαστή αυτό με 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και 12GB RAM.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh που είναι λίγο πιο εντυπωσιακό σε ένα τόσο λεπτό Smartphone, έχει την απόδοση που περιμένει κανείς πλέον από ένα Smartphone και φορτίζει με 80W από έναν φορτιστή που δυστυχώς πλέον δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του Reno 12 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights