Αρχικη APPS / GAMES Google services σε HUAWEI ακόμα πιο εύκολα

Google services σε HUAWEI ακόμα πιο εύκολα

απο Kostas Gliatiotis

Στο συγκεκριμένο βίντεο όμως βλέπουμε κάτι διαφορετικό, το πως μπορεί κανείς αστεία εύκολα πλέον να προσθέσει το σύνολο των Google services και να χρησιμοποιήσει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στην καθημερινότητα του σε HUAWEI Smartphones αλλά και Tablet.

Oι δύο εφαρμογές που χρειάζονται για την λειτουργία του MicroG είναι πλέον διαθέσιμες στο App Gallery, το κατάστημα εφαρμογών της ίδιας της HUAWEI. Μάλιστα, είναι πλέον και πολύ πιο… εύκολο να βρει κανείς στο App gallery και πολλές από τις εφαρμογές της Google που θα χρειαστεί, όπως το Youtube, gmail, google maps και όχι μόνο.

Η λύση βασίζεται για μια ακόμα φορά στο microG, την πλατφόρμα που αναπτύσσεται … έτσι και αλλιώς σαν εναλλακτική, και υπάρχει συγκεκριμένη έκδοση για Smartphones της HUAWEI. Η διαφορά είναι ότι η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή πλέον, και το βασικότερο για μια ακόμα φορά, δεν δημιουργεί κάποιο δεύτερο εικονικό χώρο στο Pura 70 Ultra.

Το σημαντικότερο εδώ είναι ότι αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή που θέλουμε, αυτή έχει πρόσβαση κανονικά και χωρίς… κόλπα στο Google account μας που υπάρχει κανονικά στο ίδιο το Smartphone. Μάλιστα, πλέον λειτουργούν ακόμα και πιο “δύσκολες” εφαρμογές όπως ο Google Chrome.

Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση και στο ίδιο το Play Store, υπάρχει η λύση του GBox που και πάλι όμως λειτουργεί διαφορετικά πλέον και επίσης σημαντικά πιο απλά. Αφού βρούμε την εφαρμογή που θέλουμε, θα εγκατασταθεί στο ίδιο το P70 Ultra και όχι και πάλι σε κάποιο “εικονικό” χώρο. Το Gbox χρησιμοποιείται απλά για την πρόσβαση στο play store και όχι για να τρέχουν οι εφαρμογές μέσα από αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΑΝΤΩΝΗΣ 27/08/2024 - 10:08

Καλημερα.Αυτες οι λυσεις δουλευουν και στα ταμπλετ της huawei;

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights