Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT6 Review: Αυτό είναι Flagship killer

Realme GT6 Review: Αυτό είναι Flagship killer

απο Kostas Gliatiotis

To Realme GT6 είναι ένα Smartphone θεωρητικά και πρακτικά σχεδιασμένο να προσφέρει τα… πάντα σε πιο λογικό κόστος, και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του Review. Σε σύγκριση με σημαντικά ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού, είναι δυσκολο ειδικά σε πραγματική καθημερινή χρήση, να καταλάβει κανείς διαφορά που να έχει ρεαλιστικά σημασία.

Το Realme GT6 έχει τρεις κάμερες, και οι δύο από αυτές, ειναι ικανές να βγάλουν απόλυτα ικανοποιητικές φωτογραφίες. Η επιλογή της εταιρείας να χρησιμοποιήσει τον LYT-808 αισθητήρα της Sony για την βασική από αυτές, έχει σαν αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να είναι στα ίδια επίπεδα και πάλι με σημαντικά ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού.

Η κάμερα με το 2X οπτικό zoom παραμένει η καλύτερη επιλογή για φωτογραφίες πορτραίτου, και η ultrawide κάμερα είναι η μοναδική που ίσως δεν ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία.

Η οθόνη του Realme GT6 είναι ένα εντυπωσιακό τεχνικά αλλά και σε πραγματική απόδοση, LTPO AMOLED Panel. Μπορεί θεωρητικά αλλά και πρακτικά να προσαρμόσει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz, και έχει επίπεδα φωτισμού θεωρητικά έως 6.000nits και πραγματικά έως και 1.600nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της.

Είναι κυρτή στην αριστερή και δεξιά πλευρά, όσο πρέπει για να είναι διαφορετική από το συνηθισμένο, χωρίς να αλλάζει προς το χειρότερο την εμπειρία χρήσης.

Με διαφορά όμως η πιο “σωστή” επιλογή που έχει κάνει η εταιρεία στο Realme GT6 είναι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του. Ο Snapdragon 8s Gen 3, παρότι δεν το δηλώνει ξεκάθαρα η ονομασία του, είναι λιγότερο ισχυρός από την κορυφαία έκδοση του, όχι όμως με κάποιο τρόπο που μπορεί να καταλάβει κανείς σε οποιοδήποτε είδος καθημερινής χρήσης.

Η έκδοση του Realme GT6 που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, έχει 512GB διαθέσιμου χώρου και 12GB μνήμης RAM.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του είναι και λίγο μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, με χωρητικότητα 5.500mAh, έχει όμως και απόδοση πολύ καλύτερη από ότι περιμένει κανείς. Ακόμα και σε σύγκριση με σημαντικά ακριβότερες συσκευές για μια ακόμα φορά, και μάλιστα φορτίζει και εδώ όσο γρήγορα πρέπει με 120W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Val 07/07/2024 - 23:31

Είμαι σε φάση αντικατάστασης του huawei mate 20 pro (το έχω σχεδόν 4 χρόνια).
Είμαι μεταξύ του realme gt 6, του xiaomi 14 και του samsung S24 plus.
Κατά τη γνώμη σας, ως συνολική λειτουργία ποιο θα προτείνατε και για χρήση αρκετών ετών.
Ευχαριστώ.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights