Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy Z Flip 6 (video)

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy Z Flip 6 (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Galaxy Z Flip 6 είναι το νεότερο, διαφορετικού… είδους foldable smartphone από την Samsung, και αυτό είναι παραδοσιακά πλέον, μια πρώτη γνωριμία με αυτό. Σε αντίθεση με το Galaxy Z Fold 6, απευθύνεται σε ένα πολύ διαφορετικό κοινό, που εκτιμά πολύ περισσότερο την πρακτικότητα που έχει ο μοναδικός σχεδιασμός του. Αυτό κάνει και αρκετά πιο “εύκολο” να αποδεχθεί κανείς τις σχετικά περιορισμένες αλλαγές που έχει κάνει η Samsung στο Galaxy Z Flip 6 σε σύγκριση με το Fold 6. Κάποιες από αυτές είναι μάλιστα και πιο… ουσιαστικές και πιο πρακτικά χρήσιμες.

Η πιο σημαντική από αυτές, για το κοινό που απευθύνεται το Flip 6 αλλά και γενικότερα, είναι ότι η βασική του κάμερα έχει πλέον ανάλυση 50mp και χρησιμοποιεί πρακτικά τον ίδιο αισθητήρα με το Fold 6, αλλά και τα Galaxy S24 και Galaxy S24 Plus. Διατηρεί προφανώς και την μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της. Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό, έχει και πάλι ανάλυση 12mp που παρόλα αυτά, καλύπτει τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς σε φωτογραφίες αυτού του είδους με ένα σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο.

Οι δύο οθόνες του Galaxy Z Flip 6 δεν έχουν κάποια τεχνική διαφορά, τουλάχιστον σε ότι αφορά το μέγεθος και την ανάλυση τους. Σύμφωνα παρόλα αυτά με την Samsung, η εσωτερική οθόνη μπορεί πλέον να φτάσει έως τα 2.600nits φωτισμού, πάντα σε ένα μικρό ποσοστό της επιφάνειας της, και για την κατασκευή της εύκαμπτης προστασίας της, η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει ένα νεότερο και πιο ανθετικό “γυαλί”.

Μια αναμενόμενη αλλά σίγουρα καλοδεχούμενη αλλαγή, είναι ότι το Flip 6 έχει πλέον στο εσωτερικό του τον Snapdrgaon 8 Gen 3, τον νεότερο και ισχυρότερο επεξεργαστή της Qualcomm. Είναι γεγονός ότι σε αυτού του είδους τα foldable smartphone, σχεδόν κάθε άλλη εταιρεία χρησιμοποιεί έναν λιγότερο ισχυρό συνολικά επεξεργαστή, ακόμα και αν η κορυφαία απόδοση δεν είναι πάντα το ζητούμενο.

Σύμφωνα με την Samsung το Galaxy Z Flip 6 είναι και το πρώτο μοντέλο της σειράς με σύστημα ψύξης στο εσωτερικό του προκειμένου να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά την θερμότητα που παράγει ο επεξεργαστής του. Η βασική έκδοση του Galaxy Z Flip 6 έρχεται πλέον με 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και 12GB RAM, ενώ “τρέχει” το νεότερο OneUI 6.1.1 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας και κάτω από αυτό βρίσκεται το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Τέλος, η μπαταρία του Galaxy Z Flip 6 έχει χωρητικότητα πλέον 4000mAh και είναι έστω και λίγο μεγαλύτερη από αυτή του αμέσως προηγούμενου μοντέλου. Η απόδοση της είναι θεωρητικά και σύμφωνα με την εταιρεία, ακόμα καλύτερη, παρά τον ισχυρότερο επεξεργαστή και την πιο φωτεινή οθόνη του. Παρόλα αυτά, δυστυχώς και το Galaxy Z Flip 6 συνεχίζει να φορτίζει με μόλις 25W και παρότι σε αυτό το μέγεθος είναι πιο “δύσκολο” να διαχειριστεί μια συσκευή την θερμότητα που παράγεται κατά την φόρτιση αυτή, συνεχίζουν να υπάρχουν προτάσεις του ανταγωνισμού με έστω και λίγο πιο γρήγορη φόρτιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights