Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Buds 3 Pro Video Review

Samsung Galaxy Buds 3 Pro Video Review

απο Kostas Gliatiotis

Τα Galaxy Buds 3 pro είναι το καλύτερο από τα δύο νέα ζευγάρια ασύρματων ακουστικών από την Samsung και αυτό είναι ένα review video για αυτά. Επιτέλους, μετά από αρκετά χρόνια, η εταιρεία πήρε… απόφαση να σταματήσει να “πειραματίζεται” με διαφορετικά σχέδια που ποτέ δεν είχαν το αποτέλεμσα που θα ήθελε, και σχεδίασε ένα εντυπωσιακό σε απόδοση ζευγάρι bluetooth ακουστικών.

Τα buds 3 pro έχουν έναν ξεχωριστό “τριγωνικό” σχεδιασμό στο στέλεος στο πλαϊνό τους μέρος, που παρότι αρχικά φαίνεται ότι υπάρχει απλά για εντυπωσιαμό, κάνει τελικά πολύ πιο εύκολη πρακτικά την χρήση της επιφάνειας που είναι ευαίσθητη στην αφή για τον χειρισμό τους. Έχουν διαφορετικά μικρόφωνα, πλέον τοποθετημένα στην απόσταση που πρέπει μεταξύ τους για να καταγράφουν σωστά την ανθρώπινη φωνή αλλά και για την λειτουργία του Active Noise Cancellation.

Η Samsung έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα έξυπνο ANC Mode που αλλάζει αυτόματα το πόσο επεμβαίνει στον θόρυβο στο χώρο γύρω μας, αλλά μπορούμε να ρυθμίσουμε και χειροκίνητα ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Με διαφορά όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό των Buds 3 pro είναι το Ambient Mode, που επιτρέπει σε συγκεκριμένους ήχους να “περάσουν” από την ακύρωση θορύβου για να έχουμε καλύτερη επαφή με τον χώρο γύρω μας.

Ο τρόπος ειδικά που μεταφέρουν την ανθρώπινη φωνή, είναι τόσο αποτελεσματικός και με “φυσικό” αποτέλεσμα στον ήχο, όσο σε κανένα άλλο ζευγάρι ακουστικών αυτού του είδους τα τελευταία χρόνια. Κάθε ένα από τα δύο ακουστικά έχει ένα μικρό LED στο πλαϊνό του μέρος, περισσότερο για διακοσμητικούς λόγους, που υπό συνθήκες μπορεί παρόλα αυτά να μας βοηθήσει να τα… βρούμε σε σκοτεινό περιβάλλον.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights