Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Z Fold 6 Review: Είναι ένα εργαλείο

Samsung Galaxy Z Fold 6 Review: Είναι ένα εργαλείο

απο Kostas Gliatiotis

Αν υπάρχει κάνει που κάνει την Samsung να… ξεχωρίζει στην αγορά των Smartphones (και όχι μόνο) είναι ότι η εταιρεία έχει καταφέρει στο παρελθόν να είναι αυτή που θα ανακαλύψει ή θα δημιουργήσει μια ολόκληρη  νέα κατηγορία προϊόντων.

Ακόμα και αν τυπικά δεν ήταν η πρώτη ή η μόνη εταιρεία που παρουσίασε πριν αρκετά χρόνια πλέον, το πρώτο της Foldable Smartphone, είναι σίγουρα αυτή που βοήθησε περισσότερο οι συσκευές αυτού του είδους να γίνουν πιο «φυσιολογικές» από προϊόντα επίδειξης τεχνολογίας.

Το πρόβλημα είναι ότι πολύ σύντομα στην συνέχεια, και ειδικά μετά την παρουσίαση του σημαντικά και ουσιαστικά βελτιωμένου σε όλους τους τομείς, Galaxy Z Fold 2, η εταιρεία θα μπορούσε να πει κανείς ότι επαναπαύτηκε πολύ περισσότερο και πολύ πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε.

Κάθε επόμενο μοντέλο της σειράς, είχε συγκεκριμένες βελτιώσεις, άλλες σημαντικές και άλλες περισσότερο πρακτικές, χωρίς όμως να αποτελεί κάτι εντυπωσιακό. Προφανώς αυτή η πολιτική έχει το σκεπτικό της, όταν θέλεις απλά να δημιουργήσεις ένα νέο προϊόν που να είναι τυπικά καλύτερο από αυτό που αντικαθιστά.

Το «πρόβλημα» όμως με την αγορά των Foldable smartphones, είναι ότι αποτελούν εξ ορισμού κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Είτε επειδή απλά η οθόνη τους διπλώνει, είτε επειδή μπορούν να εξυπηρετήσουν πολύ διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, είτε επειδή απλά είναι σημαντικά ακριβότερα από ένα πιο … φυσιολογικό ακόμα και flagship smartphone.

Όσο λοιπόν στην αγορά που ανήκει κάθε μοντέλο της σειράς Galaxy Z Flip, οι απαιτήσεις και το κοινό είναι διαφορετικό (και κάθε μοντέλο της σειράς αυτής είναι σημαντικά πιο οικονομικό), τόσο η κατηγορία των Foldables που ανήκει το Galaxy Z Fold 6 πλέον είναι διαφορετική.

Στην αγορά αυτή πλέον, υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός, είτε τα προϊόντα κάθε άλλης εταιρείας είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη (που σταδιακά είναι όλο και περισσότερα) είτε πιο συγκεκριμένα στη χώρα μας.

Απέναντι στον ανταγωνισμό αυτό, το προηγούμενο Galaxy Z Fold 5 έδειχνε λιγότερο «εντυπωσιακό» και τεχνολογικά εξελιγμένο από ότι θα έπρεπε, ακόμα και αν τεχνικά ήταν μια κορυφαία συσκευή. Αυτό έπρεπε προφανώς να αλλάξει με το νεότερο Galaxy Z Fold 6, και σε ένα βαθμό έστω η εταιρεία έκανε αυτό που έπρεπε. Το πρόβλημα και εδώ είναι το «σε ένα βαθμό» αφού υπάρχουν ακόμα τομείς όπου το νεότερο και ακριβότερο Foldable της Samsung είναι ταυτόχρονα όμοιο με το  προηγούμενο μοντέλο, λιγότερο ξεχωριστό από τον ανταγωνισμό του, και αν αυτά δεν έχουν τόσο σημασία, δεν είναι και όσο αποδοτικό θα μπορούσε να είναι και στην πράξη.

Σχεδιασμός.

Ακόμα και αν τελικά το Galaxy Z Fold 6 δεν είναι συνολικα βελτιωμένο σε όλους τους τομείς που θα «έπρεπε», υπάρχει ένας στον οποίο άμεσα και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι είναι σημαντικά καλύτερο από κάθε προηγούμενο μοντέλο της σειράς.

Παρότι συνεχίζει να μην είναι ούτε το πιο ελαφρύ, ούτε το πιο λεπτό Foldable στο είδος του, η διαφορά σε αυτούς τους δύο τομείς είναι και μεγάλη, πάντα σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, και το βασικότερο πρακτικά χρήσιμη.

Το Galaxy Z Fold 6 είναι σημαντικά πιο λεπτό πλέον, με τρόπο που μπορεί να εκτιμήσει κανείς εύκολα όταν το έχει κλειστό στο χέρι του, και έστω και κατά περίπου 10 γραμμάρια, είναι επίσης πιο ελαφρύ. Ειδικά η διαφορά στο βάρος, το κάνει πλέον λίγο πιο βαρύ από ένα Galaxy S24 Ultra, που όσο αυτό είναι πλεονέκτημα για το Galaxy Z Fold 6, τόσο δείχνει πόσο έχει… μεγαλώσει το καλύτερο μοντέλο της σειράς Galaxy S.

Αυτό που έχει εδώ σημασία όμως είναι ότι πλέον το Galaxy Z Fold 6 δεν σου ζητάει να κάνεις κάποια σημαντική και ενοχλητική παραχώρηση σε καθημερινή βάση προκειμένου να το έχεις πάντα μαζί σου σαν το βασικό σου Smartphone. Αντίθέτως, ακριβώς επειδή πλέον είναι πιο λογικό σε συνολικές διαστάσεις, βάρος και «όγκο», μπορει πολύ πιο εύκολα να σε… ανταμείψει  με όλα όσα προσφέρει.

Μια ακόμα σχεδιαστική αλλαγή που έχει κάνει η εταιρεία, είναι ότι όλες οι πλευρές του πλέον είναι … επίπεδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει αντίστοιχα και έντονες γωνίες, όμως η συνολική αίσθηση που δίνει στο χέρι είναι πιο «στιβαρή» και ποιοτική.

Μια σημαντική αλλαγή.

Υπάρχει όμως κάτι στην κατασκευή του Galaxy Z Fold 6 που ακόμα και αν η εταιρεία δεν τονίζει όσο θα… έπρεπε, αποτελεί μια σημαντική βελτίωση. Έρχεται πλέον με πιστοποίηση ΙΡ48 για αντοχή στο νέρο αλλά έστω τυπικά και στη σκόνη πλέον. Παρότι προφανώς ένα smartphone που έχει μια μηχανική κατασκευή για να διπλώνει την οθόνη του, εκτεθειμένη έστω και σε ένα βαθμό, δεν μπορεί ποτέ να είναι πλήρως προστατευμένο, η βελτίωση αυτή δίνει ένα πλεονέκτημα στο ότι αν μη τι άλλο με την πάροδο του χρόνου δεν πρόκειται να γεμίσει μικρά αντικείμενα σε σημεία που απλά δεν … πρέπει.

Η εξωτερική οθόνη.

Ακόμα και αν ένα Foldable αυτού του είδους υπάρχει προφανώς προκειμένου να μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς την εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη του, προφανώς η εξωτερική πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτική.

Στο Galaxy Z Fold 6 η οθόνη αυτή έχει ακόμα πιο «λογική» αναλογία πλευρών, και παρότι ακόμα είναι πιο ψηλή και πιο στενή από το συνηθισμένο, η διαφορά είναι σημαντική σε καθημερινή χρήση. Ο τρόπος επίσης που το πλαίσιο γύρω από την οθόνη αυτή είναι ακόμα πιο μικρό, έχει μειώσει και τις συνολικές του διαστάσεις, αλλά δίνει και την αίσθηση ότι έχεις μπροστά σου απλά μια οθόνη.

Στο τεχνικό κομμάτι, που πάντα έχει την δική του σημασία, η οθόνη έχει διαγώνιο 6.4 ίντσες και μια πιο «περίεργη» ανάλυση στα 2376×968 Pixels, που της δίνει και πάλι, λόγω μεγέθους μια πολύ καλή λεπτομέρεια απεικόνισης στα 410 pixels ανά ίντσα.

Είναι ένα LTPO AMOLED Panel, που σε πλήρη αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές αυτού του είδους, και την δική τους εξωτερική οθόνη, εδώ μπορεί πραγματικά να προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης σε ένα μεγάλο εύρος ανάλογα με την περίπτωση.

Σε επίπεδο λογισμικού το Galaxy Z Fold 6 «δηλώνει» ότι μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 10,24,48,60,80 (για κάποιο λόγο..) και 120Hz. Αυτό που έχει πάντα σημασία βέβαια είναι ότι με αυτό το εύρος προσαρμογής, η οθόνη λειτουργεί στα 24Hz όταν προβάλλει μια ταινία που κατά κανόνα είναι αντίστοιχα στα 24fps και προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης πάντα σωστά ανάλογα με το τι προβάλλει.

Είναι τέλος και ένα πραγματικά φωτεινό Panel, όχι στην θεωρία αλλά στην πράξη. Η εταιρεία αναφέρει τα 2.600nits σαν μέγιστη θεωρητική φωτεινότητα, που όμως και στην πράξη σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης είναι σημαντικά υψηλότερη από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της σειράς.

Η αναδιπλούμενη οθόνη έχει σημασία.

Η εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη του Galaxy Z Fold 6 είναι και αυτή με τη σειρά της «συντηρητικά» διαφορετική από το προηγούμενο μοντέλο. Η διαγώνιος έχει παραμείνει στις 7.6 ίντσες, με λίγο διαφορετική αναλογία πλευρών όμως που την κάνει λίγο πιο… φαρδιά και λιγότερο ψηλή.

Η ανάλυση της έχει αλλάξει χωρίς όμως να έχει πρακτική διαφορά και στα 2160×1856 Pixels παραμένει χαμηλότερη από κάθε πρόταση του ανταγωνισμού σε αυτό το είδος, και με λεπτομέρεια απεικόνισης στα 374 Pixels ανά ίντσα είναι χαμηλότερη από το ιδανικό για μια οθόνη αυτού του είδους και πόσο μάλλον σε ένα τόσο ακριβό Smartphone.

Διατηρεί όμως όλα τα πλεονεκτήματα που έχει και η εξωτερική οθόνη, αλλά και το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Η σωστή λειτουργία της προσαρμογής του ρυθμού ανανέωσης υπάρχει κανονικά και σε αυτή την εσωτερική οθόνη, όπως και η υψηλότερη φωτεινότητα που ειδικά εδώ έχει σημασία. Με δεδομένο το ότι η επιφάνεια πάνω από την οθόνη αυτή δεν είναι ένα «κανονικό» γυαλί, και συνήθως οι αντανακλάσεις από τον φωτισμό στον χώρο γύρω είναι πιο έντονες, η οθόνη με την αυξημένη αυτή φωτεινότητα είναι εντυπωσιακά αποδοτική σε σχεδόν όλες τις συνθήκες.

Εδώ όμως υπάρχει και κάτι που ακόμα και αν δεν καθορίζει την απόδοση της οθόνης, και τον τρόπο που χρησιμοποιεί κανείς το Galaxy Z Fold 6, έχει την δική του σημασία. Το σημείο που διπλώνει η οθόνη, είναι ακόμα πιο ορατό από ότι θα έπρεπε και σίγουρα πιο ορατό και πάλι από τις συσκευές του ανταγωνισμού. Παρότι υπάρχει και πάλι μια μικρή διαφορά από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο, αυτή είναι πολύ μικρή και όχι η βελτίωση που θα έπρεπε να έχει γίνει σε αυτόν τον τομέα.

Τέλος, η χρωματική απόδοση και το πόσο καλή αυτή είναι, θεωρείται δεδομένο και για τις δύο οθόνες του Galaxy Z Fold 6. Μπορεί πάντα κανείς να αλλάξει ανάμεσα σε πιο «φυσική» και πιο «ζωντανή» λειτουργία, με το Smartphone πάντα να προσαρμόζει σωστά και το χρωματικο προφίλ που χρησιμοποιεί η εφαρμογή που θέλουμε.

Όμως, όπως και κάθε άλλο προϊόν της Κορεάτικης εταιρείας, και εκτός της αγοράς των Smartphones, συνεχίζει να έρχεται με περιορισμένη υποστήριξη για την προβολή HDR περιεχομένου. Το dolby vision HDR πρότυπο απουσιάζει για μια ακόμα φορά, και μαζί με αυτό η υποστήριξη για την προβολή σε HDR ενός μεγάλου μέρους του περιεχομένου σε streaming υπηρεσίες όπως το Netflix, Disney Plus και Amazon Prime.

Κάμερες.

Οι κάμερες σε ένα Foldable smartphone αυτού του είδους, εξ ορισμού δεν είναι απαραίτητα βασικό κριτήριο για την επιλογή του.

Πρέπει όμως να είναι όσο το δυνατόν πιο ικανές, να βγάλουν την καλύτερη  δυνατή φωτογραφία, πάντα με μέτρο σύγκρισης το τι αισθητήρες μαζί με την συνολική μηχανική κατασκευή του φακού τους και όχι μόνο, μπορεί να … χωρέσει στο εσωτερικό ενός Foldable smartphone.

Το πρόβλημα με το Galaxy Z Fold 6 είναι ότι οι τρεις κάμερες του, είναι αντίστοιχα για … Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τεχνικά και πρακτικά ίδιες. Ακόμα και αν η Samsung δηλώνει ότι σε επίπεδο λογισμικού το Galaxy Z Fold 6 μπορεί να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα απλά επειδή έχει έναν διαφορετικό και πιο ισχυρό επεξεργαστή στο εσωτερικό του, αυτό δυστυχώς δεν ισχύει στην πράξη.

Σύμφωνα με την εταιρεία μάλιστα, για κάποιο λόγο, η Ultrawide κάμερα μπορεί να δει καλύτερα επίπεδα φωτισμού σε όλες τις συνθήκες. Με δεδομένο όμως ότι ο αισθητήρας των 12mp έχει ακριβώς το ίδιο φυσικό μέγεθος (όπως προφανώς και ανάλυση) με το προηγούμενο μοντέλο, και ακριβώς τον ίδιο φακό με διάφραγμα f/2.2, το ότι απλά είναι διαφορετικό μοντέλο αισθητήρα της Sony τελικά και εδώ απλά δεν έχει κάποια διαφορά στο αποτέλεσμα.

Η Τρίτη κάμερα του Galaxy Z Fold 6 είναι ίσως και αυτή που περισσότερο «ενοχλεί» με την απόδοση της, αν και εδώ η ενόχληση είναι απλά ίδια με αυτή που έχει κάποιος στα Galaxy S22, Galaxy S22 Plus, Galaxy S23, Galaxy S23 Plus, Galaxy S24, Galaxy S24 Plus και φυσικά Fold 4 και Fold 5 που έχουν ακριβώς την ίδια κάμερα.

 

Με έναν μικρό αισθητήρα σε μέγεθος των 12mp που δηλώνεται στα 10, επειδή η εταιρεία ακολουθεί μια περίεργη λογική που κάνει crop στο πλάνο του αισθητήρα και στη συνέχεια upscale και πάλι στα 12mp για την τελική φωτογραφία, το αποτέλεσμα είναι στην καλύτερη περίπτωση απλά ικανοποιητικό.

Επιδόσεις Hardware

Στο τεχνικό κομμάτι, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα (το σχεδόν έχει σημασία) που μπορεί να βρει κανείς αρνητικό στο Galaxy Z Fold 6. Ο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι εντυπωσιακός σε συνολική απόδοση, όπως και σε κάθε άλλο Smartphone με αυτόν στο εσωτερικό του.

Για μια ακόμα φορά η εταιρεία χρησιμοποιεί την «For Galaxy» έκδοση όπως την ονομάζει, που έχει υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας για τον ένα και ισχυρότερο πυρήνα επεξεργασίας και για την GPU. Για μια ακόμα φορά βέβαια, εκτός του ότι η διαφορά είναι δύσκολο να αποτυπωθεί ακόμα και σε Benchmarks, είναι αδύνατον να την καταλάβει κανείς σε οποιοδήποτε είδος χρήσης, όσο απαιτητικό και αν είναι αυτό.

Επιστρέφοντας στα θετικά, η απόδοση αυτή έρχεται για μια ακόμα φορά με άριστη κατανάλωση ενέργειας για αυτό που προσφέρει ο Snapdragon 8 gen 3, και ακόμα περισσότερο σημαντικό είναι ότι η παραγωγή θερμότητας είναι επίσης σε πολύ λογικά πλαίσια.

Το Galaxy Z Fold 6 έχει μια μεγαλυτερη επιφάνεια για την παθητική ψύξη στο εσωτερικό του, που στην πράξη κάνει αυτό που… υπόσχεται. Το Smartphone μπορεί να διατηρήσει την απόδοση του για μεγάλο χρονικό διάστημα, και το κυριότερο είναι ότι μπορεί να το πετύχει αυτό χωρίς να ζεσταθεί ενοχλητικά.

Όμως, το «σχεδόν» στο ότι δεν υπάρχει παράπονο στο τεχνικό κομμάτι, είναι ένα πολύ σημαντικό σχεδόν. Το Galaxy Z Fold 6 στα 2.000 ευρώ που κοστίζει, έρχεται στην βασική του έκδοση με μόλις 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Σε μια εποχή που για σχεδόν κάθε άλλη εταιρεία, τα 512GΒ είναι «δεδομένα» ακόμα και σε μη foldable αλλά και πολύ πιο οικονομικά Smartphones, για την Samsung αυτό δεν θεωρείται δεδομένο. Ακόμα και αν αυτό … ενοχλεί λιγότερο από τα 128GB της βασικής έκδοσης πολλών Smartphones της εταιρείας, τα 256GB αυτά είναι απαράδεκτα λίγα για ένα Smartphone αυτού του είδους και στα χρήματα αυτά.

Μπαταρία.

Όσο και αν μπορεί εύκολα να βρει κανείς βελτιώσεις σε αρκετούς τομείς στο Galaxy Z Fold 6, κάποιες από τις οποίες είναι σημαντικές και κάποιες ίσως όχι τόσο, είναι πραγματικά αδύνατον να δικαιολογήσει την επιλογή της Samsung να διατηρήσει ίδια την μπαταρία στο εσωτερικό του.

Με χωρητικότητα 4.400mAh για μια ακόμα φορά, είναι μικρότερη από κάθε άλλο Smartphone αυτού του είδους, με τον ανταγωνισμό πλέον να έχει αποδείξει ότι μπορεί να… χωρέσει μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα ακόμα και σε πιο λεπτά Foldable Smartphones.

Πέρα από το θεωρητικό κομμάτι, και εδώ αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα στην πράξη. Η Samsung για μια ακόμα φορά «βασίζεται» στην αφηρημένη σε μεγάλο βαθμό βελτίωση σε επίπεδο λογισμικού, και στην απόδοση του Snapdragon 8 gen3 για να δηλώσει ότι η απόδοση της μπαταρίας αυτής είναι καλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Το πρόβλημα είναι φυσικά ότι αυτό δεν ισχύει στην πράξη. Αρχικά όπως και με κάθε νεότερο επεξεργαστή ασχέτως εταιρείας μάλιστα, τα οφέλη σε χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από την νεότερη και καλύτερη τεχνολογία κατασκευής, χρησιμοποιούνται για να προσφέρεται ταυτόχρονα καλύτερη απόδοση. Ο Snapdragon 8 Gen 3 μπορεί να έχει την ίδια απόδοση με τον προκάτοχο του, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας ή να προσφέρει καλύτερη απόδοση με την ίδια περίπου κατανάλωση. Δεν μπορεί όμως να τα κάνει και τα δύο ταυτόχρονα.

Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό προφίλ απόδοσης στο Galaxy Z Fold 6 που να περιορίζει την ισχύ του, ο Snapdragon 8 Gen 3 εκμεταλλεύεται το όφελος του να έχει την ίδια κατανάλωση με καλύτερη απόδοση.

Ίδια κατανάλωση, με πιο φωτεινές οθόνες, σε ένα Smartphone αυτού του είδους, μπορούν στην καλύτερη περίπτωση να σημαίνουν ίδια απόδοση και από την μπαταρία σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Παρότι προφανώς και η ίδια διάρκεια ζωής με καλύτερες επιδόσεις είναι όφελος, παραμένει γεγονός ότι με μια μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία, το Galaxy Z Fold 6 θα μπορούσε να προσφέρει ταυτόχρονα και τα δύο.

Φόρτιση, αυτό το αστείο

Το Galaxy Z Fold 6 για μια ακόμα χρονιά, φορτίζει με μόλις 25W. Δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να το δικαιολογήσει κανείς αυτό σε ένα Smartphone που κοστίζει τόσα χρήματα. Ακόμα και αν η άποψη του είναι ότι η γρήγορη φόρτιση μειώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας (που ΔΕΝ ισχύει), θα πρέπει να θυμάται ότι η Samsung έχει διαθέσιμη και φόρτιση στα 45W για τα Galaxy S Ultra και Plus μοντέλα των τελευταίων τριών χρόνων.

Ακόμα και αν η φόρτιση των 45W αυτή, προσφέρει μόνο μερικά λεπτά πιο γρήγορης πλήρους φόρτισης σε σύγκριση με αυτή των 25W, σε μισή ώρα μπορεί να φορτίσει ένα σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό της μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο, ειδικά σε ένα Smartphone σαν το Galaxy Z Fold 6 που η μπαταρία του δεν… περισσεύει, θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης του να έχει γρήγορα το ποσοστό που θα του χρειαστεί για την υπόλοιπη ημέρα.

Τέλος, παρότι προφανώς θεωρείται δεδομένο ότι ακόμα και ο φορτιστής των 25W δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία του Galaxy Z Fold 6, όπως και σε όλα τα Smartphones της Samsung, αυτό προφανώς ενοχλεί περισσότερο όταν κάποιος δίνει περισσότερα από 2.000 ευρώ για την αγορά του, και πρέπει να δώσει έστω και ένα συγκριτικά πολύ μικρό επιπλέον ποσό για να αγοράσει έναν φορτιστή.

Συμπέρασμα.

Το Galaxy Z Fold 6 είναι ένα τεχνολογικό «θαύμα», στο βαθμό και το μέτρο που έτσι και αλλιώς είναι ένα Foldable Smartphone.

Είναι και τεχνικά κορυφαίο στους τομείς που θεωρεί κανείς δεδομένο από την Samsung, όπως οι δύο του οθόνες και προφανώς η συνολική κατασκευή του.

Είναι βελτιωμένο σε όγκο, βάρος και πάχος, σε βαθμό που πλέον αυτό δεν είναι αποτρεπτικό για την αγορά του. Είναι αναμενόμενα πιο γρήγορο από τον προκάτοχο του, έστω και με τον περιορισμό σε αποθηκευτικό χώρο.

Όμως σε μια αγορά που πολλές άλλες εταιρείες έχουν πλέον και στην Ευρώπη αλλά και την χώρα μας, πραγματικά εντυπωσιακά Foldable Smartphones διαθέσιμα, δεν μπορεί το αντίστοιχο μοντέλο μιας εταιρείας με το μέγεθος της Samsung να μην είναι κορυφαίο σε όλους τους τομείς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights