Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C63 Unboxing video

Realme C63 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

To Realme C63 είναι το νεότερο οικονομικό Smartphone της εταιρείας που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, και παραδοσιακά το γνωρίζουμε στο unboxing video του. Για μια ακόμα φορά, το Realme C63 προσπαθεί να ξεχωρίσει με έξυπνο τρόπο σε μια κατηγορία τιμής που αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο.

Είναι αρκετά… λεπτό, και με όμορφη εμφάνιση, ειδικά στο πράσινο χρώμα της συσκευής που έστειλε η εταιρεία για την δοκιμή του. Παραδοσιακά άλλωστε, η Realme κάνει διαθέσιμα τα smartphones της σε διαφορετικούς χρωματισμούς προκειμένου και να ξεχωρίζουν και να είναι πιο “ευχάριστα”.

Το Realme C63 έχει τεχνικά χαρακτηριστικά, σίγουρα ικανοποιητικά για την κατηγορία που ανήκει. Ο T612 επεξεργαστής της Unisoc στο εσωτερικό του είναι απλά ικανός να καλύψει την απλή χρήση για την οποία είναι σχεδιασμένο το Smartphone, όμως έρχεται με 8GB RAM που είναι σαφώς περισσότερα από το συνηθισμένο, αλλά και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα, έρχεται με Android 14 και το νεότερο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, κάτι που επίσης δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία.

Παρότι τώρα έχει συνολικά τρεις… κύκλους για λόγους ομοιομορφίας στο πίσω μέρος του, το Realme C63 έχει πρακτικά μια κάμερα που μπορεί να βγάλει αυτόνομα φωτογραφίές. Η δεύτερη είναι ένας “βοηθητικός” φακός όπως τον ονομάζει η εταιρεία, και χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την βασική κάμερα για φωτογραφίες πορτραίτου. Η βασική αυτή κάμερα, έχει ανάλυση 50mp με έναν παρόλα αυτά μικρό σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα, ένα διάφραγμα στο f/1.8 στον φακό της, και απόδοση που μπορεί να περιμένει κανείς και πάλι σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Η οθόνη του Realme C63 είναι ένα LCD Panel, με ρυθμό ανανέωσης όμως στα 90Hz για σημαντικά πιο ομαλή παραγωγή του γραφικού περιβάλλοντος. Η διαγώνιος είναι στις 6.75 ίντσες και με ανάλυση 1600×720 Pixels, που είναι και αυτή με την σειρά της απόλυτα ικανοποιητική. Το Realme C63 χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία, που επιτρέπει στην οθόνη του να αντιδρά σωστά στην αφή, ακόμα και όταν είναι βρεγμένη.

Τέλος, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει απόλυτα ικανοποιητικά γρήγορα με 45W και πάλι σε μια κατηγορία που δυστυχώς το συνηθισμένο είναι σημαντικά πιο αργή φόρτιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights