Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το Motorola Egd 50 Neo (video)

Αυτό είναι το Motorola Egd 50 Neo (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Motorola Edge 50 Neo, είναι το νεότερο “μέλος” της σειράς από την εταιρεία. Έρχεται να αντικαταστήσει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δημοφιλές Edge 40 Neo, και φέρνει μερικές χρήσιμες αλλαγές και βελτιώσεις.

Το Edge 50 neo είναι μικρότερο σε συνολικές διαστάσεις, επειδή έχει αντίστοιχα μια μικρότερη σε μέγεθος οθόνη στις 6.35 ίντσες. Είναι όμως πλέον ένα τεχνικά σημαντικά καλύτερο LTPO OLED Panel. Έχει ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται ανάμεσα σε 1 και 120Hz, επίπεδα φωτισμού που φτάνουν θεωρητικά έως 3.000nits και για όσους το προτιμούν αυτό, είναι και πλήρως επίπεδη χωρίς κυρτή αριστερή και δεξιά πλευρά.

Οι κάμερες του Edge 50 neo είναι συνολικά πιο ικανές από κάθε άλλο Smartphone σε αυτή την. κατηγορία τιμής. Η βασική από αυτές χρησιμοποιεί τον νέο LYT-700C αισθητήρα των 50mp από την Sony, με διαφορετική τεχνικη κατασκευής και εδώ που του δίνει καλύτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Έχει φυσικό μέγεθος 1/1.56″ που είναι απόλυτα ικανοποιητικό για αυτή την κατηγορία τιμής, και φυσικά OIS στον φακό της.

Όμως το Edge 50 Neo έχει δύο ακόμα πραγματικά χρήσιμες κάμερες. Η μια από αυτές έχει φακό με 3Χ οπτικό Zoom, κάτι σπάνιο σε αυτή την κατηγορία και πάλι, με έναν αισθητήρα των 10mp και φυσικά με μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της. Η τρίτη ultrawide κάμερα, έχει ανάλυση 13mp, και όχι την δυστυχώς μέχρι και σήμερα συνηθισμένη των 8mp, και έχει auto focus, κάτι που της επιτρέπει να βγάζει φωτογραφίες από μικρή απόσταση.

Το Motorola Edge 50 neo έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 7300 επεξεργαστή της Mediatek, με απόδοση απόλυτα ικανοποιητική και πάλι για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Η έκδοση που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, έχει 8GB RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, έρχεται με Android 14 αλλά πλέον και 5 χρόνια υποστήριξης με αναβαθμίσεις και ενημερώσεις ασφαλείας.

Τέλος, το μικρότερο μέγεθος του Edge 50 Neo, περιορίζει σε 4.310mAh την χωρητικότητα της μπαταρίας στο εσωτερικό του, η οποία όμως φορτίζει όσο γρήγορα πρέπει με 68W και μάλιστα η Motorola συνεχίζει να υποστηρίζει σωστά, το USB Power Delivery πρότυπο και να μην περιορίζει τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένα σε δικο της φορτιστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights