Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Lenovo παρουσιάζει νέες συσκευές Yoga και IdeaPad στο Innovation World 2024:

Η Lenovo παρουσιάζει νέες συσκευές Yoga και IdeaPad στο Innovation World 2024:

απο Kostas Gliatiotis

Σήμερα, η Lenovo™ ανακοίνωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Lenovo Innovation World 2024 τις νέες προσθήκες στα χαρτοφυλάκια Lenovo Yoga και Lenovo IdeaPad™, σχεδιασμένες για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα των χρηστών μέσω της δύναμης της Τεχνητής Νοημοσύνης. Αυτά τα νέα προϊόντα υπόσχονται να φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές δημιουργούν, εμπνέονται και παράγουν, προσφέροντας ένα απρόσκοπτο συνδυασμό επιδόσεων και χαρακτηριστικών με επίκεντρο τον χρήστη. Τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν στην ειδική εκδήλωση της Lenovo στο Βερολίνο- περιλαμβάνουν:

  • Το ολοκαίνουργιο Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15″, 9), που βασίζεται σε επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra™ (Evo Edition) Copilot+ PC1, και είναι προϊόν πολυετούς συνεργασίας με την Intel.
  • Τα Lenovo Yoga Pro 7 (14″, 9), Lenovo IdeaPad Slim 5 (15″, 10) και Lenovo IdeaPad Slim 5 (13″, 10), που βασίζονται σε επεξεργαστές AMD Ryzen™,
  • Το Lenovo IdeaPad Slim 5x (14″, 9) και το Lenovo IdeaPad 5x 2-σε-1 (14″, 9), που βασίζονται σε επεξεργαστές Snapdragon® X Plus,
  • Το Lenovo Creator Zone, μια σουίτα λογισμικού που επιτρέπει στους δημιουργούς να χρησιμοποιούν φυσική γλώσσα για να εμπνέονται και να δημιουργούν εικόνες με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

 

Τα προϊόντα αυτά είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα της δέσμευσης της Lenovo να ηγηθεί του κλάδου, παρέχοντας τεχνολογία αιχμής, εξαιρετικές εμπειρίες χρήσης και ενισχυμένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα στους καταναλωτές, σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

«Στη Lenovo, επικεντρωνόμαστε στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πιο έξυπνη τεχνολογία για όλους. Οι συσκευές και λύσεις Lenovo Yoga και Lenovo IdeaPad που ανακοινώνουμε σήμερα αποδεικνύουν  αυτή τη δέσμευση», δήλωσε ο Jun Ouyang, Lenovos Senior Vice President and General Manager of the Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group. «Αυτά τα νέα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο εξατομικευμένα και να αυξάνουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα των χρηστών και να εντάσσονται απρόσκοπτα στην ολοένα και πιο δυναμική, τεχνολογική ζωή που κάνουν».

 

 Το Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15″, 9)-Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Intel

Η έκδοση Aura Edition της Lenovo είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς σχεδιαστικής συνεργασίας με την Intel που προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη premium κατασκευή, σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες. Εκτός από το Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition, το Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15″, 9) αποτελεί την επιτομή της premium κατασκευής και της καινοτόμου τεχνολογίας, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών, ειδικά προσαρμοσμένων ώστε να βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης:

 

    • Smart Modes: Οι φορητοί υπολογιστές Aura Edition προσφέρουν στους χρήστες υψηλότερο έλεγχο της δυνατότητας προσαρμογής του υπολογιστή, με τη χρήση έξυπνων λειτουργιών που προσαρμόζονται επιτόπου στις ανάγκες του χρήστη, είτε πρόκειται για εργασία, χαλάρωση, δημιουργία ή ό,τι άλλο. Η λειτουργία smart Modes προσαρμόζει δυναμικά την απόδοση και τις ρυθμίσεις του συστήματος, παρέχοντας βέλτιστες συνθήκες για κάθε δραστηριότητα.
    • Attention Mode: Όταν η παραγωγικότητα αποτελεί ζητούμενο υψίστης σημασίας, η λειτουργία Attention Mode επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν συγκεκριμένα τους όποιους ιστότοπους αποσπούν την προσοχή τους, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην εργασία τους.
    • Wellness Features: Περιλαμβάνει λειτουργίες για την ευεξία των ματιών καθώς και προειδοποιήσεις για τη στάση του σώματος, με στόχο την καταπολέμηση της κόπωσης και την υπενθύμιση στους χρήστες να κάνουν διαλείμματα, βοηθώντας τους να έχουν πάντοτε κατά νου την υγεία τους και τη στάση τους σώματός τους, ενώ είναι απασχολημένοι με κάτι άλλο.
    • Collaboration Tools: Μια σειρά ρυθμίσεων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις εμπειρίες βιντεοκλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης του χαμηλού φωτισμού, του εικονικού παρουσιαστή, του θολωμένου φόντου, παράμετροι οι οποίες αυξάνουν την ευκρίνεια και την άνεση, στη διάρκεια της συνεργασίας με άλλους ανθρώπους.
    • Shield Mode: Εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής με λειτουργίες όπως οι ειδοποιήσεις απορρήτου, η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η αυτόματη προτροπή για χρήση VPN, ώστε να παραμένετε ασφαλείς ενώ διαχειρίζεστε ευαίσθητες πληροφορίες.
    • Τέλος, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι υψίστης σημασίας όταν χρησιμοποιείτε υπολογιστή εκτός πρίζας. Η λειτουργία Eco Mode βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής και την απόδοση της μπαταρίας, μεγιστοποιώντας το χρόνο μεταξύ των φορτίσεων.

 

  • Smart Share: Επιτρέπει την απρόσκοπτη κοινή χρήση εικόνων μεταξύ smartphones και φορητών υπολογιστών. Οι χρήστες μπορούν να αγγίξουν πολύ απλά ένα υποστηριζόμενο smartphone στην άκρη της οθόνης, προτρέποντας τον φορητό υπολογιστή να εκκινήσει αυτόματα την εφαρμογή Smart Share και στις δύο συσκευές, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά πρόσφατων φωτογραφιών με drag-and-drop. Η λειτουργία υποστηρίζει τις πλατφόρμες Android και iOS.
  • Smart Care: Προσφέρει υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο από πραγματικούς τεχνικούς της Lenovo, προσβάσιμη τόσο μέσω υπολογιστή όσο και μέσω τηλεφώνου. Οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν ζωντανά ή να καλούν την υποστήριξη για βοήθεια με μια συνδρομή premium που προσφέρει υποστήριξη ανωτέρου επιπέδου στον χώρο σας.

Με το Aura Edition, η Lenovo προσπάθησε να προσφέρει κάτι περισσότερο από απλή τεχνική καινοτομία: εστιάζοντας στη διασταύρωση του ανθρώπου και της τεχνολογίας, οι φορητοί υπολογιστές Lenovo Aura Edition δεν κάνουν απλώς την εργασία στον υπολογιστή πιο παραγωγική και αποδοτική, αλλά πιο άνετη και ευχάριστη.

 

Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15”, 9) in Luna Grey

 

 

Εκτός από τα χαρακτηριστικά Aura Edition, το Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15″, 9) βασίζεται στον επεξεργαστή Intel Core Ultra (Evo Edition), με υβριδικό επεξεργαστή 8 πυρήνων και ενσωματωμένα γραφικά (GPU) υψηλής απόδοσης για ομαλή και αποτελεσματική απόδοση κατά τη διάρκεια απαιτητικών εργασιών. Η μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας (NPU) 40+ TOPS επιταχύνει τις εφαρμογές που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκείνους τους δημιουργούς περιεχομένου που απαιτούν υπολογιστική ισχύ με υποστήριξη Τεχνητής Νοημοσύνης. Η μνήμη RAM 8533 MHz έως 32 GB που διαθέτει ο υπολογιστής επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται άκοπα πολλαπλές εργασίες, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος SSD3 έως 1 TB παρέχει άφθονο χώρο για μεγαλύτερα αρχεία και γρήγορη πρόσβαση σε δεδομένα. Σχεδιασμένη για εκτεταμένες δημιουργικές συνεδρίες, η μπαταρία 70WHr εξασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να ασχολούνται με τις διάφορες δραστηριότητές  μεταξύ των φορτίσεων.

 

Η συνδεσιμότητα είναι απρόσκοπτη με Wi-Fi® 7 και Bluetooth® 5.4, επιτρέποντας γρήγορες και σταθερές ασύρματες συνδέσεις. Οι πολλαπλές θύρες, συμπεριλαμβανομένης της θύρας Thunderbolt™ 4, παρέχουν ευέλικτες επιλογές για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών, τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και την επέκταση των δυνατοτήτων του φορητού υπολογιστή. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το Yoga Slim 7i Aura Edition μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις, εκπληκτικά οπτικά στοιχεία και αξιόπιστη συνδεσιμότητα στις δημιουργικές τους προσπάθειες.

 

Ο φορητός υπολογιστής είναι επίσης πιστοποιημένα ουδέτερος ως προς τον άνθρακα 4, και όπως όλοι οι φορητοί υπολογιστές Lenovo Yoga, συνοδεύεται από δωρεάν συνδρομή 2 μηνών στο Adobe Creative Cloud 5.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights