Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η OPPO Ανανεώνει τη Συνεργασία της με την UEFA

Η OPPO Ανανεώνει τη Συνεργασία της με την UEFA

απο Kostas Gliatiotis

Η OPPO ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA) για τις επόμενες τρεις σεζόν. Η συμφωνία καλύπτει πολλές διοργανώσεις της UEFA, όπως το UEFA Champions League, το UEFA Super Cup, τους τελικούς του UEFA Futsal Champions League και τους τελικούς του UEFA Youth League. Με σταθερή βάση την επιτυχημένη συνεργασία των δύο προηγούμενων σεζόν, η OPPO θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις κορυφαίες τεχνολογίες της σε smartphones, ακουστικά και smartwatches, φέρνοντας τους φιλάθλους πιο κοντά στους αγώνες, προσφέροντας μοναδική εμπειρία θέασης, σε συνεργασία με την UEFA.

 

OPPO και η UEFA γιορτάζουν την ανανέωση της συνεργασίας τους

 

Η OPPO ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της ως Επίσημος Συνεργάτης Προϊόντων Κινητής Τηλεφωνίας με την UEFA σε μια ειδική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν ο Billy Zhang, Πρόεδρος του Overseas MKT, Sales & Service της OPPO και ο Guy-Laurent Epstein, Διευθυντής Μάρκετινγκ της UEFA. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Iker Casillas Fernández ήταν η έκπληξη της εκδήλωσης, καθώς ο ίδιος συνάντησε φιλάθλους και παρουσίασε τα τελευταία προϊόντα της OPPO και την τεχνολογία AI.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights