Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η TCL αποκαλύπτει το μέλλον της ψηφιακής τέχνης στο σπίτι

Η TCL αποκαλύπτει το μέλλον της ψηφιακής τέχνης στο σπίτι

απο Kostas Gliatiotis

Η TCL επαναπροσδιορίζει την έννοια της οικιακής ψυχαγωγίας με το λανσάρισμα της πρώτης της τηλεόρασης NXTFRAME στην IFA 2024. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από την τηλεόραση· Είναι το μέλλον της ψηφιακής τέχνης και ψυχαγωγίας στο σπίτι. Για πρώτη φορά, η τέχνη, ο σχεδιασμός και η τεχνολογία αιχμής συνδυάζονται σε ένα ενιαίο, κομψό πακέτο. Η τηλεόραση NXTFRAME δεν είναι απλώς κάτι που παρακολουθείτε. Είναι κάτι με το οποίο ζεις. Η παρουσία του σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας άψογα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας σαν ένα αριστούργημα που αντικατοπτρίζει το γούστο, το στυλ και τις φιλοδοξίες σας.

 

Μια τηλεόραση μπορεί να είναι μια πύλη για απεριόριστη ψυχαγωγία και έναν νέο τρόπο δημιουργικότητας. Αυτό που κάνει την τηλεόραση NXTFRAME να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά της να μετατρέπει τον χώρο σας σε γκαλερί, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται.

 

Για τους απαιτητικούς χρήστες, η TCL NXTFRAME TV είναι κάτι περισσότερο από ένα κέντρο ψυχαγωγίας, είναι ένα ευέλικτο έργο τέχνης που ενσωματώνεται απρόσκοπτα και βελτιώνει τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

Οι άνθρωποι των οποίων τα δωμάτια ολοκληρώνονται με έργα τέχνης στον τοίχο θα λατρέψουν τον τρόπο με τον οποίο η τηλεόραση TCL NXTFRAME συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία οθόνης, τέχνη και απεριόριστη φαντασία, στο εξαιρετικά λεπτό πακέτο All-In-One που είναι διαθέσιμο.

 

Η TCL NXTFRAME TV είναι η πιο λεπτή στη σειρά της, με πάχος μόλις 27,9 mm. Διαθέτει ενσωματωμένο πλαίσιο που εξαλείφει την ανάγκη για εξωτερικό κουτί συνδεσιμότητας, επιτρέποντας μια κομψή, αδιάλειπτη σχεδίαση.

 

Η έκδοση Pro της τηλεόρασης TCL NXTFRAME διαθέτει Audio by Bang & Olufsen – το πρώτο προϊόν από τη συνεργασία μεταξύ TCL και Bang & Olufsen. Το Audio by Bang & Olufsen εγγυάται ότι ο ήχος του soundbar και του subwoofer έχει ρυθμιστεί και δοκιμαστεί ώστε να πληροί τα πρότυπα του παγκοσμίου φήμης audio brand. Το soundbar και το subwoofer για την έκδοση Pro της TCL NXTFRAME TV έχουν ρυθμιστεί από τους ίδιους ειδικούς μηχανικούς ήχου που τελειοποιούν μερικά από τα πιο εμβληματικά ηχεία στον κόσμο.

 

«Αυτή η συνεργασία ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες και για τα δύο brands. Με τη συνεργασία, προσφέρουμε εμπειρίες ήχου στους πελάτες της TCL, αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία του προϊόντος», δήλωσε ο Duncan McCue, Vice President of Business Development and Strategic Partnerships. «Ταυτόχρονα, αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της δέσμευσής μας για επέκταση των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των συνεργασιών αδειοδότησης».

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες ανάπτυξης αυτής της συνεργασίας», δήλωσε ο Stefan Streit, CMO της TCL Europe, «Με την περαιτέρω ενσωμάτωση της τεχνογνωσίας της Bang & Olufsen, ελπίζουμε να διευρύνουμε τα όρια της οικιακής ψυχαγωγίας, ενδεχομένως εξερευνώντας πιο προηγμένα συστήματα ήχου και καινοτόμα χαρακτηριστικά που φέρνουν μια βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας. Στην TCL, δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε και να παρέχουμε την καλύτερη τεχνολογία και σχεδιασμό στους καταναλωτές μας».

 

Η σειρά τηλεοράσεων TCL NXTFRAME θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές αργότερα το 2024 σε πολλαπλά μεγέθη έως 75 ιντσών.

 

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με ζωντανή τέχνη

Φανταστείτε να μπαίνετε στο σαλόνι σας και να αισθάνεστε αμέσως μια αίσθηση ηρεμίας και έμπνευσης, σαν να έχετε μπει σε μια εξατομικευμένη γκαλερί.

 

Η τηλεόραση TCL NXTFRAME είναι κάτι περισσότερο από μια οθόνη—είναι ένας τρόπος δημιουργικότητας. Με προσαρμόσιμα μαγνητικά πλαίσια σε Dawn Birch, Twilight Elm και Vernal Mint, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε την τηλεόρασή σας με την αισθητική του χώρου σας, προσθέτοντας ομορφιά και λειτουργικότητα. Τα παρεχόμενα μαγνητικά snap-on πλαίσια διευκολύνουν την εναλλαγή στυλ, διασφαλίζοντας ότι ο χώρος σας είναι πάντα μια αντανάκλαση του προσωπικού σας γούστου.

 

Η TCL NXTFRAME TV χρησιμοποιεί την ματ anti-reflective οθόνη της TCL, με πολλές ματ υφές με δυνατότητα λογισμικού για να διαλέξετε, ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε για να φαίνεται ακριβώς όπως τη θέλετε.

 

Η επιλογή τέχνης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Η NXTFRAME TV της TCL διαθέτει μια δωρεάν βιβλιοθήκη τέχνης και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία συλλογών online. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε την προσωπική σας συλλογή έργων τέχνης ασύρματα ή μέσω USB. Μέσω της συνεργασίας με την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, η Βιβλιοθήκη Τέχνης μετατρέπει αβίαστα τα living rooms σε προσωπικά στούντιο με περιστρεφόμενα έργα τέχνης, όπως πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, σχέδια και τέχνη του δρόμου.

 

Καθηλωτικός ήχος, Αναβαθμισμένος βάσει σχεδίασης

Η έκδοση Pro της The TCL NXTFRAME TV είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που έρχεται με μια αντίστοιχη ασύρματη μπάρα ήχου 3.1.2 και ασύρματο subwoofer που σχεδιάστηκε από κοινού από τις ομάδες acoustic της TCL και της Bang & Olufsen για να δημιουργήσει μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία.

 

Η ομάδα της Bang & Olufsen συνεργάστηκε στενά με τις ομάδες ακουστικού σχεδιασμού της TCL καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του προϊόντος για να διασφαλίσει ότι κάθε νότα είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή και σαφής, ακριβώς όπως σκόπευε ο καλλιτέχνης. Είτε πρόκειται για ταινίες, παιχνίδια ή μουσική, οι καταναλωτές θα μπορούν να μεγιστοποιήσουν την καθηλωτική εμπειρία τους, χωρίς να χάνουν ποτέ μια λέξη διαλόγου, ένα ρυθμό δράσης ή λεπτομέρεια από ένα χαλαρωτικό soundscape.

 

Για να προσφέρει αυτόν τον όμορφο ήχο, η τελική εμπειρία ήχου έχει δοκιμαστεί, συντονιστεί και εγκριθεί από τους ίδιους ακουστικούς που είναι γνωστοί για τη δημιουργία των παγκοσμίου φήμης προϊόντων Bang & Olufsen. Αυτό το ηχοσύστημα περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένη λειτουργία διαλόγου και τεχνολογία BeoSonic, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τα προφίλ ήχου τους ώστε να ταιριάζουν σε οποιονδήποτε τύπο περιεχομένου.

 

Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία για τη μετατροπή των ηχητικών εμπειριών σε όλο το χαρτοφυλάκιο TCL.

 

Ευέλικτη εγκατάσταση, τέλεια τοποθετημένη

Η τηλεόραση TCL NXTFRAME τοποθετείται όπως μια κανονική τηλεόραση, μόνο που δεν χρειάζεται να επιλέξετε τη βάση σας.  Ένα στήριγμα Flush Wall Mount βρίσκεται στη συσκευασία και βοηθά να τοποθετήσετε την τηλεόραση στον τοίχο ακριβώς όπως έναν πίνακα ζωγραφικής.

 

Η ευελιξία είναι επίσης μια βασική πτυχή. Υπάρχει η κινητή βάση δαπέδου της TCL η οποία διατίθεται αποκλειστικά για χρήση με τη σειρά τηλεοράσεων TCL NXTFRAME. Ο κομψός σχεδιασμός σε στυλ καβαλέτου περιλαμβάνει αποσπώμενους τροχούς για εύκολη τοποθέτηση οπουδήποτε στο σπίτι σας. Η προαιρετική βάση διαθέτει επίσης εύχρηστο δίσκο για αποθήκευση, διαχείριση καλωδίων και οπίσθιο διακοσμητικό κάλυμμα για εντυπωσιακή αισθητική, μπροστά ή πίσω.

 

Ο κομψός σχεδιασμός συναντά την ανώτερη απόδοση

Όταν χρειάζεστε μια υπέροχη τηλεόραση εκτός από ένα όμορφο έργο τέχνης, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε.

 

Η τηλεόραση TCL NXTFRAME έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να προσφέρει τη βέλτιστη ισορροπία αισθητικής και απόδοσης. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα υψηλά πρότυπα των gamers, των λάτρεις των σπορ και των φανατικών ταινιών δράσης με ρυθμό ανανέωσης πάνελ VRR 120Hz / 144Hz και MEMC που συνδυάζει πολλαπλές τεχνολογίες βελτίωσης κίνησης για την καλύτερη ευκρίνεια στην κατηγορία.

 

Επιπλέον, ο Game Accelerator 240Hz με λειτουργία αυτόματου παιχνιδιού και AMD FreeSync Premium παρέχει παιχνίδι με καλύτερη απόκριση και εξαιρετικά γρήγορο γρήγορο παιχνίδι 240 VRR που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τους παίκτες στην κορυφή οποιουδήποτε βαθμολογικού πίνακα.

 

Συνδυάζοντας την εκπληκτική οθόνη του με εντυπωσιακό ήχο, το TCL προσθέτει Dolby Atmos, DTS και DTS Virtual, μαζί με τη λειτουργία Enhanced Dialogue, για ένα πλήρες πακέτο ήχου που είναι καθηλωτικό και καθαρό.

 

Η ”έκδοσηPRO ” της TCL NXTFRAME TV διαθέτει ασύρματο Soundbar 3.1.2 και Subwoofer με μέγιστη ηχητική ισχύ 230W.

 

Η TCL NXTFRAME TV A300W (χωρίς την ασύρματη μπάρα ήχου και χωρίς το ασύρματο subwoofer) είναι συμβατή με Dolby Atmos 2.0 και DTS.

 

Η TCL NXTFRAME TV ενσαρκώνει την ακλόνητη δέσμευση της TCL στην καινοτομία. Το τηλεχειριστήριο με βάση το ανακυκλωμένο τσάι αντικατοπτρίζει την υπεροχή του περιβαλλοντικού σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά για τη μείωση των αποβλήτων και την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ ή τη λειτουργικότητα. Παρέχοντας μια κομψή και λειτουργική λύση για τους σύγχρονους χώρους διαβίωσης, αυτό το μοντέλο δεν είναι απλώς μια τηλεόραση αλλά αναπόσπαστο μέρος της διακόσμησης του σπιτιού, προσφέροντας ένα μείγμα προηγμένης τεχνολογίας και αισθητικής.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα στο: https://www.tcl.com/eu/en

 

TCL EU Digital Press Kit link: TCL Electronics | IFA 2024

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights